Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

VELHASIL´DA EĞİTİMCİ RÜZGARI ESECEK

VELHASIL´DA EĞİTİMCİ RÜZGARI ESECEK

İlçemizde yayın yapan Tempo FM radyosunda her Çarşamba günü Velhasıl adlı programla dinleyicilerin karşısına çıkan Mehmet Alp Güven, 12 Eylül Çarşamba günkü radyo programında; Eğitimci, Araştırmacı-Yazar Seyfi Günaçtı ve Nazmi Kılıç ile Eğitimci-Şair Abdu

İlçemizde yayın yapan Tempo FM radyosunda her Çarşamba günü Velhasıl adlı programla dinleyicilerin karşısına çıkan Mehmet Alp Güven, 12 Eylül Çarşamba günkü radyo programında; Eğitimci, Araştırmacı-Yazar Seyfi Günaçtı ve Nazmi Kılıç ile Eğitimci-Şair Abdullah Kuşkovan´ı ağırlayacak.

4 Temmuz itibariyle Tempo FM´ de program yapmaya başlayan Mehmet Alp Güven ve Mehmet Öz, şimdiye kadar yaptığı programların aksine, eğitimci ve yazar üç konuğu ile dinleyicileriyle buluşacak. Yapılacak açık oturum programında; dil etimolojisi, okuma ve yazma oranındaki dengesizlik, kültür, mekân ve insan üzerine düşünceler gibi birçok konu ele alınacak. 19.30´da başlayacak olan programda, toplum genelindeki kültürel birçok şey tartışılacak. Sorunlara eğitimci gözüyle bakılacak olan bu programda, çözümler üzerine de öneriler getirilecek.

EĞİTİMCİ-YAZAR ZEKİ ORDU, CUMA GÜNÜ RADYODA OLACAK
Cuma akşamları da Ay Vaktinde Vuslat adlı programla dinleyici ve izleyici karşısına çıkan yapımcıların konuk koltuğuna bu Cuma günü 18.00 ´de, gazetemiz yazarı, eğitimci Zeki Ordu oturacak.

PROGRAMLAR SOSYAL MEDYADA
Programlar canlı olarak dinleyicinin karşısına çıktıktan sonra, YouTube ve Facebook´ta izleyici karşısına çıkıyor.