Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

VETERANLAR KUPASI ´SAĞLAM PİDE´NİN

VETERANLAR KUPASI  ´SAĞLAM PİDE´NİN

Kadir Aslan ile Nuh Cumhur Uzun tarafından düzenlenen Köprübaşı Pide Veteranlar Kupası´nı, final maçında Aktepe Ticaret´i 5-2 yenen Sağlam Pide kazandı.

Aktepespor futbolcularından Tevrat Yüksel´in maça gelirken maddi hasarlı kaza geçirmesi sebebiyle 40 dakika geç başlayan karşılaşmanın hakemliğini Kadir Aslan yaptı. Fatih Anadolu Lisesi halı sahasında oynanan maçın ilk yarısını TermeBelediye Başkanı Şenol Kul da takip etti. Karşılaşma 25´er dakikalık iki devre halinde oynandı.
Takımlar maça şu kadrolarla çıktılar.
Sağlam Pide: 1.Uğur Kasım, 2.Serkan Çevik, 3.Ercan Yüksel, 4.Sedat Ayan, 5.Oğuzhan Karabıyık, 6.Fatih Akkaya, 7.İbrahim Demirden.
Aktepe Ticaret: 1.Emrah Çağlar, 2.Emrah Bak, 3.Murat Batmaz, 4.Halil Can, 5.Barış Aktepe, 6.Ümit Patkavak, 7.Tevrat Yüksel.
Maça iyi başlayan Aktepe Ticaret daha 3. Dakikada Tevrat Yüksel´in ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen 10. Dakikada Fatih Akkaya´nın golüne engel olamadı ve ilk yarı karşılıklı atılan bu gollerle 1-1 sona erdi.
İkinci yarıda goller ve kartlar vardı. Özellikle Gökmen Yılmaz´ın girmesinden sonra oyun hareketlendi. Sağlam Pide´nin; Adem Baş(2), İbrahim Demirden ve Gökmen Yılmaz ile attığı gollere Aktepe Ticaret sadece Tevrat Yüksel ile cevap verebildi ve karşılaşma Sağlam Pide´nin 5-2 üstünlüğü ile sona erdi. Hayli sert ve çekişmeli geçen ikinci yarının son dakikalarında Aktepe Ticaret´ten Oğuzhan Karabıyık ile Sağlam Pide´den Halil Can, gördükleri kırmızı kartlarla oyun dışı kaldılar.
Bu sonuçla Sağlam Pide şampiyon olurken, Aktepe Ticaret ikinci, Karaağaç Oto da 3. oldu. Maçtan sonra ilk 3 dereceye girenlere kupaları verildi.