Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

VİRÜSLE MÜCADELEDE DEVLETİMİZ YİNE VATANDAŞIN YANINDA

VİRÜSLE MÜCADELEDE DEVLETİMİZ YİNE VATANDAŞIN YANINDA

Ak Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, cumhurbaşkanımızın açıkladığı yeni destek paketiyle ilgili “Bu zorlu süreçte, devletimiz her daim vatandaşının yanında olduğunu bizlere bir kez daha göstermiştir.”dedi.

     Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Ak Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan 
 “Ülke ve millet olarak bölgesel ve küresel siyasi, ekonomik, insani nice krizle aynı anda mücadele verdiğimiz bu zorlu süreçte, devletimiz her daim vatandaşının yanında olduğunu bizlere bir kez daha göstermiştir.”dedi.
    Koranavirüs ile mücadele kapsamında ekonomide reformlarla birlikte açıklanan destek paketlerinin devam etmesinin sevindirici olduğunu da ifade eden Ertan “Gerek hastalığın önlenmesi gerekse ekonominin ve istihdamın devamlılığının sağlanması açısından alınan tüm kararlar milletimizi oldukça memnun etmiştir. Devletimizin sağladığı bu yeni destek paketinin, üretim, ticaret ve istihdamın yara almadan devamını sağlayacağına inanıyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içinde bu süreci de atlatacağız.”dedi.
  

 ESNAFIMIZ NEFES ALACAK
    Açıklanan destek paketinde esnafa yapılacak yardımların piyasanın temel direği olan esnafın salgın kayıplarını geri kazanmasına imkan vereceğini aktaran Ertan “Verilen destekler esnafımıza, iş dünyasına büyük katkılar sağlayacaktır. Destek paketinde açıklanan kira yardımı ve hibe desteği özellikle küçük esnafımıza ilaç gibi gelecek.”dedi.

    MASKE MESAFE VE HİJYEN KURALLARINA RİAYET EDELİM
    TBMM’de devam eden 2021 yılı merkezi bütçe görüşmelerinin şimdiden ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni eden Ak Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan son olarak, virüsün son dönemde tırmanışa geçtiğine dikkat çekerek 
“Termeli hemşehrilerimizden ricam lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etsinler. Sizlerin sağlığı bizler için önemli. Ne bizim ne de sevdiklerimizin canı yansın. Bu zorlu sürecin üstesinden ancak kurallara uyarak gelebiliriz”dedi.