Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

?YANLIŞ YAPMADIM HATA YAPTIM´

?YANLIŞ YAPMADIM HATA YAPTIM´

Termespor yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Kambur gazetemize açıklamada bulundu.

Termespor yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Kambur gazetemize açıklamada bulundu.
Kambur, ?2013 Ocak ayında olağan üstü seçim ile delegelerimizin 3/2 oyunu alarak 1953´de kurulmuş Termenin en önemli yapı taşı olan Termespor´umuzla ilçe futboluna yeni bir heyecan katmak, gençlerimize fiziksel ve bilişsel gelişiminde katkı sağlamak, Terme adını ve halkını en iyi şekilde temsil etmek gayreti içinde geçirdiğimiz dört senemizin sonunda onurlu ve gururlu olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.
Termespor´un 3.Ligden düştüğü 2001 yılından 2013 yılına kadar geçen zaman zarfında elle tutulur bir başarısı olmaması tüm zorluklara rağmen Samsun Amatör liginde tutunması bir başarı hikayesi olmuştur.
Bizlerden de beklenen, bu takımı bir üst lige çıkararak takımımızın hak ettiği üst liglerde mücadele etmesi ve takımızın isminin daha iyi duyurulması olduğu bilincindeydik.
Geçen 4 senede 1 sezonumuz hariç 3 sezonumuzda takımımız 1 şampiyonluk, 1 Bal ligi Samsun Liderliği, 1 de Play-Off sezonu geçirerek Termespor yönetimi olarak başarılı bir yönetim anlayışı içinde olduğumuzu inanmaktayız.
Bizlerce şampiyonluklardan önemli olan başarılarımızla övünç duyduğumuz bazı konuların kamuoyunun dikkatini çekmek istiyoruz
1-Tamamı Termeli ve Samsunlu çocuklarımızı değerlendirerek, kendi değerlerimize sahip çıktık.
2-Termenin öz çocuğu Fatih Ergen´i 2. lig oyuncusu ve Nurullah Aslan´ı 3. Lig oyuncusu yaptık.
3- 19 Genç oyuncuyu Bal ligi seviyesine yükselterek bölge sporcularımıza istihdam sağladık.
4- Terme´nin futbol oynayan çocuklarına ekonomik katkı yaparak, ilçe futboluna renk ve zevk kattık.
5- Bölgemizde Termesporu-muza can vererek çevre il ve ilçelerle dostluklarımızı geliştirdik.
6- Sportif başarılarımızla Termeli genç oyuncularımıza ilham kaynağı olduk.
7- Tüm Termespor camiası olarak centilmenliğimizle herkesin takdirini topladık. Bal Liginde 7 defa haftanın en centilmen takımı seçildik.
8- Her sezon oynadığımız liglerin en genç kadrosu olmanın gururunu yaşadık.
9- Alt yapımızda ücretsiz 1000´den fazla sporcuya eğitim verdik.
10- Kulübün 2013 yılından önce bulunan vergi ve SGK borcu olan 500 bin lirayı ödeyerek kulübü borçsuz bir hale getirdik.
Tüm bu başarılarımızı Fiziksel şartları en alt düzeyde, ekonomik düzeyi en düşük seviyede olan Termespor olarak gerçekleştirdik.
En önemlisi Termemizin iki öz evladı Fatih Ergen ve Nurullah Aslan profesyonel liglerde oynuyorlar, bunu Samsun´un hiçbir ilçesi 10 yıldır gerçekleştiremedi.
Şimdi yeni bir sezon ve yeni bir heyecan için Termesporumuzun geleceği ve menfaatleri doğrultusun-da yönetim kurulu olarak Olağan üstü kurul kararı aldık.
20 Mayıs Cumartesi günü saat:14.00´de Terme Özel idare salonunda olacak kurul da yeterli çoğunluk sağlanamadığı halde ikinci toplantıyı 27 Mayıs Cumartesi günü aynı salon ve saatte yapılacaktır. Termespor üye ve taraftarlarına , Kamuoyuna duyurulur.? dedi.