Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

YASA BOĞAN KAZA: 2 ÖLÜ

YASA BOĞAN KAZA: 2 ÖLÜ

Çorum´un Sungurlu ilçesinde, Adem Gündoğdu idaresindeki panelvanın su kanalına devrilmesi sonucu, sürücü Gündoğdu ile yanındaki Caner Güner hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, Ankara´ya giden Adem Gündoğdu yönetimindeki panelvan aracın, Sungurlu´ya 3 kilometre kala yol kenarındaki kanala devrilmesiyle meydana geldi.
Bir süre sürüklenen aracın kaldırıma çarptığı kazada, sürücü Adem Gündoğdu ile beraberindeki Caner Güner olay yerinde hayatını kaybetti.
Araçta sıkışan Gündoğdu ve Güner´in cenazeleri, Sungurlu Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından çıkarılırken, kaza yerinde ölen sürücüye ait çalan telefonu açan polis, acı haberi karşı tarafa veremedi.
Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından cesetler otopsi için Sungurlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAKINLARININ VEDASI ZOR OLDU
Güner´in naaşı, 31 Ocak Perşembe günü, Akbucak Köyü Mevlana Camisi´nde kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildi.
Cenazeye; Güneri´n lise öğretmenleri Seyfi Günaçtı, Hayri Yazıcı, Kani Başar ve Murat Yalçınkaya´nın yanı sıra okul arkadaşları, yakınları, çevre köyler, ilçe merkezi ve Beşikdüzü´nden gelen çok sayıda kişi katıldı. Güner´in akrabası olan Adem Gündoğdu´nun naaşı ise defnedilmek üzere Beşikdüzüne gönderildi.
Terme Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi 2011 yılı mezunlarından Caner Güner, ailesinin işi olan süt ürünleri ve peynir ticareti ile uğraşıyordu.
Merhumlara Allah´tan rahmeti kederli ailelerine sabırlar dileriz.