Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

YAŞLI KADININ İMDADINA BAŞKAN KILIÇ YETİŞTİ

YAŞLI KADININ İMDADINA BAŞKAN KILIÇ YETİŞTİ

Terme'nin Sivaslar Mahallesi'nde yalnız kalan 70 yaşındaki Menevşe Kocabıyık'ın imdadına Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç yetişti.

    Samsun'un Terme İlçesi'nde evinden çıkamayan yaşlı kadın için gelen telefon üzerine ekipleri harekete geçiren Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, yaşlı kadının imdadına yetişti.

 
    BAŞKAN KILIÇ'TAN TALİMAT
    Başkan Kılıç, kendisine gelen ihbar telefonu sonrasında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri anında harekete geçirdi. Eşi, Samsun'da tedavi gördüğü için evde yalnız kalan yaşlı kadını, belediye ekipleri acılar içinde çaresiz halde buldu. Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yasin Çakır'ın da eşlik ettiği ekipler, yaşlı kadını hızla 112'yi arayarak sağlık ekiplerine haber verdi. Kocabıyık, Terme Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
 
    BAŞKAN KILIÇ'TAN  HASTANEDE ZİYARET
    Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, tedavi altına alınan Kocabıyık'ı ziyaret ederek, yetkililerden sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Belediye olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını dile getiren Başkan Kılıç, "Sosyal belediyecilik anlamında ekiplerimiz her zaman sahada. İhtiyaç sahiplerinin yardımına koşmak için elimizden gelen gayreti imkanlarımız ölçüsünde gösteriyoruz. Menevşe teyzemizin sağlık durumu gayet iyi. Hastanemizde gerekli bakımları yapılacak. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz de gerekli yardımları yapacak. Teyzemizi yalnız bırakmayacağız" diye konuştu.