Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

YAZAR AHMET SEZGİN´İN SAMSUN KONFERANSI

YAZAR AHMET SEZGİN´İN SAMSUN KONFERANSI

Eğitimci-Yazar-Şair Ahmet Sezgin, "Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşımızı Anlamak" konulu konferanslar serisini 19 Mart Pazartesi günü Samsun Anadolu-İmam Hatip Lisesinde devam ettirdi.

Konferansa Eğitim Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nejdet Güneysu, idareci, öğretmen ve sosyal bilimler öğrencileri katıldı. Mehmet Akif Ersoy´un örnek hayatına, çilesine, mücadelesine, İstiklal Marşımızın ruhuna ilginç örneklerle temas eden Ahmet Sezgin, yarınki büyük Türkiye yolunda Mehmet Akif ve İstiklal Marşımızın anlaşılması, "Asım´ın nesli"nin yetişmesi dileğinde bulundu.
Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ahmet Sezgin: ?Samsun Anadolu İmam-Hatip Lisesinde Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi kapsamında Aşk Medeniyetine Yolculuk isimli deneme kitabımızı okuyan gül yüreklere hitap etmek çok anlamlıydı benim için.
Programı organize etmede büyük emeği olan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sinan Keskin dostuma, Eğitimci-Yazar Selim Eroğlu ile İsa Abanoz Hocamlara, konferansımıza iştirak etme duyarlılığını gösteren Samsun Eğitim Bir-Sen Başkanı Nejdet Güneysu Hocama, bizi en güzel şekilde ağırlayan ve dinleyen Asım Şahin, Ali Bülbül, Mustafa Çelebi Hocama, diğer meslektaşlarıma, Asım´ın nesli gençlere çok teşekkür ederim.? dedi.
Müdür Yardımcısı Ali Bülbül: ?Konferanstan hem öğrencilerimiz hem de bizler çok istifa ettik. Kendisine okulumuz adına çok teşekkür ediyoruz.? dedi.
Eğitimci-Yazar Ahmet Sezgin, programın sonunda öğrencilere ?Aşk Medeniyetine Yolculuk? isimli eserini imzalayıp onlarla söyleşi yaptı; katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.