Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

YAZAR HÜSEYİN ÖZBAY OKURLARIYLA BULUŞTU

YAZAR HÜSEYİN ÖZBAY OKURLARIYLA BULUŞTU

Termeli yazar ve akademisyen Hüseyin Özbay, Ankara ATO Congresium´da düzenlenen 13. Ankara Kitap Fuarı´nda okurlarıyla buluştu.

Termeli akademisyen ve yazar Hüseyin Özbay,17 Şubat pazar günü ATO Congresium´da düzenlenen 13. Ankara Kitap Fuarında okurlarıyla buluştu.
Katılımın bir hayli fazla olduğu fuarda, açıklamalarda bulunan Hüseyin Özbay, ?Kitaplar, yazarların imzalarıdır aslında. İmzamı imzaladım işte. Teşrif edenlere teşekkür ediyorum. Bir tek kişiyle bile edebiyat dostluğu kurmayı sağlayabildiysem bu bana yeter.? diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Düzenlenen kitap fuarında Termeli yazar Özbay´a, Terme Platformu yönetim kurulu başkanı Nurşen Yapıcı ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Ziyarette yapılan hoş sohbetin ardından Başkan Yapıcı ve üyeler, kitaplarını imzalatarak yazar Hüseyin Özbay ile fotoğraf çekindi.
Terme Platformu üyelerinden ve okurlarından gösterilen ilgiyi memnuniyetle karşılayan Özbay ?Bu vesile ile güzel dilekleri ve teşvik edici sözleri için bütün hemşehrilerim ve dostlarıma teşekkür ederim.? dedi.