Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

YAZAR MERVE ÖZCAN SEMİNER VERDİ

YAZAR MERVE ÖZCAN SEMİNER VERDİ

“Vakti Kuşanmak Etkinlikleri" kapsamında Yazar Merve Özcan, Temel Kır Kız Anadolu İmamhatip Lisesinde seminer verdi.

Yazar Merve Özcan tarafından  "Vakti Kuşanmak Etkinlikleri" kapsamında verilen seminer okulun Burhan Kır Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Yazar Merve Özcan, Okul Müdürü Mehmet Türkan'ın takdimi ve teşekkürü ile başlayan seminerde; Eğitim ve başarı sürecini, yazarlığa başlama hikayesini anlatan Özcan, başarmanın ana yollarının çalışmak, sabır, sebat, okumaktan ve pes etmemekten geçtiğini söyledi.
Öğrenciler tarafından bir çok eseri okunan yazar, etkin ve latif üslübu ile öğrencileri mest etti.
Bütün öğrencilerin aynı gayretle başarıya ulaşabileceğini söyleyen Özcan “Bir müslüman hassasiyeti taşıyan insan olarak yazmanın ayrı bir anlamı ve sorumluluğu var. Kelimeleri ve cümleleri kurarken, ifadeleri oluştururken, çok dikkatli davranıyorum.  Eserlerimi oluştururken amacının doğruyu hakikati ve erdemi, milli değerlerimizi ve kültürümüzü gençlerimize ulaştırmak.”dedi.
Yaklaşık bir saat süren seminer yazarın kitaplarını imzalaması ile sona erdi.
Meslek Dersleri öğretmeni İbrahim Altun yazara teşekkür ederken Okul Müdürü Mehmet Türkan da, seminerin yapılmasına öncülük eden, Ulviye Kır İmam Hatip Okulu Müdürü Celal Kurt'a ve öğretmenlerine ayrıca yazarı ağırlayan ona yardımcı olan, yönlendiren Fethiye Torun ve diğer öğretmenlere teşekkür etti.