Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

YAZARIMIZ ANAFARTALAR ORTAOKULU´NDA

YAZARIMIZ ANAFARTALAR ORTAOKULU´NDA

Terme Anafartalar Ortaokulu son yıllarda akademik başarılarının yanında sosyal-kültürel ve sportif faaliyetlerle de adından söz ettiriyor.

Anafartalar Ortaokulu kariyer günleri projesi kapsamında her ay, alanında çalışmalarıyla ön plana çıkan kişileri öğrencileriyle buluşturuyor. Bu kapsamda 8 Ocak Salı günü gazetemiz yazarlarından Yılmaz İmanlık Anafartalar Ortaokulunun konuğu oldu.
Okulun konferans salonunda iki oturum şeklinde gerçekleşen programda yazarımız öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdikten sonra öğrenciler için kitaplarını imzaladı.
Okul Müdürü Mustafa Kurnaz ?Okulumuzun gittikçe yükselen akademik başarı grafiğinin yanında sosyal-kültürel ve sportif faaliyetlerle de fark yaratan bir okul olması için bütün personelimizle iyi bir kurum kültürü oluşturduk. Kariyer günleri de bu faaliyetler içinde önemli bir yer tutuyor. Öğrencilerimizi her alanda başarı kazanmış insanlarla bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bu ayki konuğumuz Yılmaz İmanlık oldu. Projemize destek verdiği için kendisine ve bu projeye emek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.? dedi.