Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

YAZARIMIZ AHMET SEZGİN'İN BİR KİTABI DAHA ÇIKTI

YAZARIMIZ AHMET SEZGİN

Gazetemiz yazarlarından Ahmet Sezgin'in ikinci şiir kitabı "Hüzün Yağmurları" Klaros Yayınlarından bu hafta çıktı.

    Gazetemiz yazarlarından Ahmet Sezgin'in ikinci şiir kitabı "Hüzün Yağmurları" Klaros Yayınlarından bu hafta çıktı. 
    Eğitimci-Yazar Ahmet Sezgin; birçok şiir yarışmasında ödüller alan, birçok TV, radyo, kaset, CD, sosyal medyada şiirleri okunan, çeşitli ansiklopedi ve antolojilerde şiirlerine yer verilen; kitap fuarlarına, şiir şölenlerine, TV ve radyo programlarına, sanat-şiir etkinliklerine katılıp şiir okuyan, edebiyat dergilerinde şiirleri yayımlanan bir şair aynı zamanda.
    Ahmet Sezgin’in yeni çıkan “Hüzün Yağmurları” isimli ikinci şiir kitabında aşk, ayrılık, yalnızlık, özlem, ölüm, umut, hüzün, çile, sabır, dua, merhamet, özgürlük, vatan, yitik değerler gibi çeşitli temalarda ölçülü ve serbest tarzda yazılmış eski ve yeni şiirleri var.
    Şair-Yazar Ahmet Sezgin, yeni çıkan kitabıyla ilgili şöyle dedi: "Hüzün Yağmurları isimli ikinci şiir kitabımın yayımlanması münasebetiyle çok  mutluyum. Allah'a şükürler olsun. Bir şair ve yazarın yayımlanan her kitabı, onun için yeni doğan evladı gibidir. 
    İlk kitabım, 1993 yılında Ünlem Yayınlarından İstanbul'da çıkmıştı. Aradan 27 yıl geçmiş. Bu zaman zarfında 4 kitabım yayınlanırken sadece 2020 yılında 4 kitabım birden yayımlandı.
Koronavirus süreci, bizim için çok büyük hayırlara vesile oldu elhamdülillah. 27 yılda çok ilginç bir kitap yayın serüvenimiz oldu. 
    Şiir kitabımızı en güzel bir şekilde yayımlayan  Klaros Yayınları ile Yayın Yönetmeni Lokman Kurucu Bey ve Genel  Koordinatör Nuray Tunç Hanıma çok teşekkür ederim." 
    “Biz de Bilgi Gazetesi olarak yazarımızı yürekten tebrik ederiz. Okurları bol ve hayırlı olsun.