Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

YAZARIMIZ ZEKİ ORDUYA BAŞKAN KILIÇ'TAN PLAKET

YAZARIMIZ ZEKİ ORDUYA  BAŞKAN KILIÇ

Terme Türk Eğitim Sen Başkanı Nazmi Kılıç emekliye ayrılan gazetemiz yazarı Zeki Ordu'ya teşekkür plaketi takdim etti.

    Terme Türk Eğitim Sen Başkanı Nazmi Kılıç emekliye ayrılan gazetemiz yazarı Zeki Ordu'ya teşekkür plaketi takdim etti.
    Terme Türk Eğitim Sen de bir gelenek haline gelen emekli üyelerle buluşma etkinliği, emekli üyesi gazetemiz yazarı Zeki Ordu ile bir araya gelerek gerçekleştirdi.
    Terme Türk Eğitim Sen Başkanı Nazmi Kılıç, pandemi şartları dolayısıyla uzun süre bir araya gelemeyen Zeki Ordu ile kısa bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Yine pandemiden dolayı tutulan sohbette çalıştığı sürede sendikaya verdiği desteklen dolayı teşekkürlerini ilettiler.
     Uzun süredir düşünülen bir türlü gerçekleşemeyen nihayet 16 Ağustos Pazartesi günü kısa süreli bir sohbet toplantısında Terme Türk Eğitim Sen başkanı Nazmi Kılıç, yazarımız Zeki Ordu'ya sendikanın teşekkür plaketini takdim ederek: ”37 yıllık meslek hayatınız boyunca ülkemizin evlatlarına ve devletimize verdiğiniz emekleriniz, hizmetleriniz için size yürekten teşekkür ederim. 
    Bu zaman dilimi içinde 1992 yılından beri sendikamıza üye olup verdiğiniz destekten, yaptığınız faaliyetlerden dolayı şahsım ve sendikam adına teşekkür ederim. Termeye ilk geldiğiniz gün tanışma fırsatımız olmuştu. Bu tanışıma dolayısıyla Terme öğretmenliğinizin yanında yazarlık yönünüzden de faydalanmış oldu. Bu hizmetiniz için ayrıca teşekkür ederim. Bundan sonraki hayatınızda sağlık ve mutluluklar dilerim. Her şey gönlünüze olsun” dedi. 
    Yazarımız Zeki Ordu yaptığı kısa konuşmasında; ” 1982 yılında Giresun'un Tirebolu ilçesinde Fen Bilgisi öğretmeni olarak göreve başladığım meslek hayatımı yurdumun çeşitli okullarında idareci ve öğretmen olarak göreve devam ettikten sonra Termeye geldim. Termede çeşitli okullarda öğretmen olarak çalıştıktan sonra 2019 yılında Söğütlü Ortaokulundan emekliye ayrıldım. 37 yıllık meslek hayatım boyunca ise 1992 yılında Türk Eğitim Sene üye oldum ve ilkelerim doğrultusunda hizmetime devam ettim. Kurucu üye sıfatıyla birçok sosyal ve kültürel etkinliklerle hizmet etme fırsatı buldum. 
    Resmi hale gelene kadar çeşitli mücadelelerin verildiği, vaziyetin çalışanlara ve yetkililere anlatılmak istendiği ve 1992 tarihinden beri resmi olarak kuruluşunu istikrarlı olarak sürdüren Türk Eğitim-Sen; bütün üyelerine olan vefasını hep devam ettirmiştir. Türk Eğitim Sen çatısı altında uzun yıllarca bana her konuda yardımcı olan arkadaşlara gösterdiğiniz sevgi ve yakınlık için teşekkür ederim. Her birinizi sevgiyle kucaklıyorum, sizlere başarılar diliyorum”. dedi. 
    Günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından pandemi tedbirlerinden dolayı kısa tutulan ziyaret sonlandırıldı. 
    Biz de Bilgi Gazetesi ailesi olarak yazarımız Zeki Ordu'ya emeklilik hayatında sağlık ve mutluluklar dileriz.
Hbr: Berkan KARAPIÇAK