Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

YAZARIMIZDAN VALi OSMAN KAYMAK´I ZiYARET

YAZARIMIZDAN VALi OSMAN KAYMAK´I ZiYARET

Emekli öğretmen Seyfi Günaçtı, Valimiz Sayın Osman Kaymak´ı makamında ziyaret ederek ?Hayırlı olsun´ dileğinde bulundu.

Geçen hafta gerçekleşen ziyarette Seyfi Günaçtı, ?Geçmişten Günümüze´ isimli kitabını imzalayarak Sayın Valimize takdim etti. Valimiz de ziyaretten memnun kaldığını belirterek yazarımıza bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluk diledi.
Bu arada yazarımız, 05 Kasım 2017 tarihinden beri onarım dolayısıyla ibadete kapalı olan Terme Pazar Camisi´nin durumunu da arz ederek, ?Sayın Valim. Vakıflar Genel Müdürlüğü ile Yüklenici Firma Barbaros İnşaat arasında 18 Ekim 2017 tarihinde yapılan sözleşmeye göre, 27 Kasım 2018 tarihinde işin bitmesi kararlaştırılmıştır. Ancak geçen Mayıs ayından bu yana onarımla ilgili her hangi bir çalışma görmedik. Belediye binasının 3. katında bulunan Vergi Dairesinin eski yeri ibadet için tahsis edilmiş olup özellikle yaşlı cemaat her gün namaz için merdivenleri çıkmakta zorlanmaktadır. Onarımın bir an önce tamamlanarak, ilçemizin en merkezi camisinin ibadete açılmasını talep ediyoruz? dedi. Bu konuda hazırladığı dosyayı Vali Osman Kaymak´a sundu.
Valimiz Osman Kaymak da Vakıflar Bölge Müdürlüğünü arayarak onarım hakkında bilgi aldı ve işin çabuklaştırılmasını istedi.