Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

YAZARLARIMIZ, SAMSUN 4. TÜYAP KİTAP FUARINDA

YAZARLARIMIZ, SAMSUN 4. TÜYAP KİTAP FUARINDA

Gazetemiz yazarlarından Eğitimci-Şair-Yazar Ahmet Sezgin ile Yılmaz İmanlık, 24 Şubat Cumartesi günü Samsun´daki Karadeniz 4.TÜYAP Kitap Fuarı´na birlikte katılıp İl Millî Eğitim Müdürlüğü Standında kitapseverlerle buluştular ve kitaplarını imzaladılar.

Eğitimci-Yazar Ahmet Sezgin, ?Aşk Medeniyetine Yolculuk? isimli eserlerinin 3. baskısıyla ?Termeli Yazarlar ve Şairler Ansiklopedisi? isimli kitabını imzalarken Eğitimci-Yazar Yılmaz İmanlık da ?Solmayan Hayaller Ressamı?, ?Ballı Yumurta? isimli hikaye kitaplarıyla yeni çıkan ?Altın Saz? isimli masal kitabını imzaladı.
Şair-Yazar Yılmaz İmanlık: ?Kitapseverlere kitap imzalayıp kitap dostlarıyla, şair-yazarlarla, değerli meslektaşlarımızla okuma ve yazma, edebiyat ve kültür üzerine sohbet etmek; heyecan ve mutluluk vericiydi. Karadeniz (Samsun) 4. TÜYAP Kitap Fuarı´ndaki imza ve söyleşi günümüzde bizi yalnız bırakmayan Terme İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Cuma Arpacı Hocam ile değerli eğitimci eşlerine; Okul Müdürü Uğur Uyar Bey´e; çok değerli meslektaşlarımız Selim Eroğlu, Gürkan Top, İsmail Öz, Murat Yalçınkaya, İbrahim Uzun, Abdulmuttalip Küçükbekir, Abdullah Kuşkovan, Sinan Keskin, M.Ali Taşdemir, Reşit ve Emel Macit, Hasan Kaya, Havva Taşkın, Fatma Taş, Ayşe Çorumlu Hocalarımıza bizleri ziyaretlerinden dolayı minnettarız.? dedi.
Şair-Yazar Ahmet Sezgin: ?Samsun TÜYAP 4.Kitap Fuarı´ndaki imza günümüzün en büyük heyecan ve mutluluklarından biri, çok sevdiğim öğrencilerimin eş ve çocuklarıyla fuara gelip bizi imza günümüzde yalnız bırakmamalarıydı. Eş ve çocuklarıyla tanışmak, çok kıymetli öğrencilerimle (Yasemin Güven Kartal ile eşi, Hüseyin-Yeter Sekmen, M.Onur ve Elif Çağlar, Salih Yalçınkaya ile eşi; Fatih Aydemir, Mehmet Alkan, Aşkın Berge, Nuh Özden, Veysel Mutlu, Tuğba Mamaş, Ümran Çelebi, Edanur Kurt ve Beyza Kilim ile) muhabbet etmek, onlara kitaplarımı imzalamak benim için büyük bir mutluluk vesilesi oldu.Yürekten teşekkür ederim.
Eğitimci-Şair-Yazar Zekeriya Efiloğlu, Prof. Dr. İsmail Kaya, Eğitimci-Yazar İsa Çolaker, Ozan Mustafa Bilir, Eğitimci-Şair İsmail Güçtaş, Şair-Yazar Haluk Yolsal, Eğitimci-Şair Hatice Toprak Çevik, Eğitimci-Yazar Remzi Özçelik, Şair Hasan Akbaş´a bizi bu özel günde onurlandırdıkları için çok teşekkür ederim. Terme Bilgi Gazetesi ve Bilgi Pınarı dergisi sahibi Dilek Karapıçak ile Bilgi Gazetesi muhabiri Nazan Şentepe´ye; çok sevgili yeğenlerim Yusuf ve Yakup Sezgin ile Furkan Arın, Tuğçe Çelik ve Meliha Uzun´a vefalarından dolayı çok teşekkür ederim.? dedi. Haber: Burak Karapıçak