Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

YAZARLARIMIZ SAMSUN TÜYAP’TA

YAZARLARIMIZ SAMSUN TÜYAP’TA

SEZGİN ve İMANLIK’TAN  KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

    Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Samsun Okuma Vakti Projesi kapsamında oluşturulan İl Milli Eğitim standında Ahmet Sezgin 20 Şubat Perşembe günü kitaplarını imzalarken, Yılmaz İmanlık da 23 Şubat Pazar günü kitapseverlerle buluştu.
    Samsun'un çeşitli ilkokul, ortaokul ve liselerinden fuar alanına ziyarete gelen öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde kitaplar ve yazarlar hakkında bilgiler edindi. 
    Eğitim düzeylerine göre belirlenen kitapları alan öğrenciler mutluluk yaşadıklarını belirttiler. 
    
    SEZGİN ve İMANLIK’TAN  KATILIMCILARA TEŞEKKÜR
    Samsun Karadeniz 6. Kitap Fuarı'nda Milli Eğitim Müdürlüğü standındaki imza günün çok güzel geçtiğini aktaran Eğitimci-Şair-Yazar Ahmet Sezgin, “İmza günümde beni yalnız bırakmayan çok sevgili eşim ve oğluma, değerli yeğenlerime, çok sevgili öğrencilerime, kitap dostlarına, özellikle de Ordu'dan gelen Hatice Turan'a çok teşekkür ederim. Fuarda Rıfat Ilgaz'ın oğlu Aydın Ilgaz bey ile de sohbet etme imkanı buldum. Kendisiyle babasından konuştuk. Terme'ye davet ettim kendisini. Dedesi’nin Terme'de bir cami’nin  altında kalan mezarını ziyaret etmek istediğini ifade etti. Samsun ve Terme'nin ikinci memleketi olduğunu söyledi. Rıfat Ilgaz'ın iki kitabını imzalayıp hediye etti şahsıma. Çok mutlu oldum. Çok teşekkür ederim. Selam, dua ve muhabbetlerimle...” dedi.
    Kitap fuarının her yıl olduğu gibi bu yılda çok kalabalık ve güzel geçtiğini belirten şair-yazar ve eğitimci Yılmaz İmanlık da imza gününde birbirinden değerli konukları olduğunu onlarla bir araya gelmenin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Yılmaz İmanlık da kendisini ziyaret eden herkese teşekkür etti.