Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

YAZARLARIMIZDAN GÖREV YERİ DEĞİŞİKLİĞİ

YAZARLARIMIZDAN GÖREV YERİ DEĞİŞİKLİĞİ

Ga­ze­te­miz ya­zar­la­rın­dan Zeki Ordu ve Seyfi Gü­naç­tı´nın, 2015 yılı il içi tayin dö­ne­min­de is­te­ğe bağlı atama ile görev yer­le­ri de­ğiş­ti.

Ga­ze­te­miz ya­zar­la­rın­dan Zeki Ordu ve Seyfi Gü­naç­tı´nın, 2015 yılı il içi tayin dö­ne­min­de is­te­ğe bağlı atama ile görev yer­le­ri de­ğiş­ti.

Yak­la­şık üç yıl­dan beri il­çe­miz Hü­se­yin­mes­cit Or­ta­oku­lu´nda Fen Bil­imleri Öğ­ret­men­li­ği yapan Zeki Ordu, is­te­ği doğ­rul­tu­sun­da il­çe­miz Halk Eği­tim Mer­ke­zi Öğ­ret­men­li­ği­ne ata­na­rak eski görev ye­rin­den ay­rıl­mış ve 26 Tem­muz ta­ri­hin­de yeni gö­re­vi­ne baş­la­mış­tır.

Milli Eği­tim Ba­kan­lı­ğı´nın muh­te­mel ro­tas­yon uy­gu­la­ma­sı­nı dik­ka­te ala­rak tayin is­te­yen Bü­lent Ça­vu­şoğ­lu Ana­do­lu Li­se­si Din Kül­tü­rü ve Ahlak Bil­gi­si Öğ­ret­me­ni Seyfi Gü­naç­tı´nın ta­yi­ni de, is­te­ği­ne uygun ola­rak Terme Fatih Ana­do­lu Li­se­si´ne çık­mış­tır. Ya­za­rı­mız 30.06.2015 ta­ri­hin­de eski görev ye­rin­den ay­rıl­mış ve aynı gün Fatih Ana­do­lu Li­se­si´nde gö­re­ve baş­la­mış­tır.

HEM´E İLKDEFA BRANŞ ÖĞ­RET­MENİ
Ya­za­rı­mız Zeki Ordu, ?Hü­se­yin­mes­cit´e ve in­san­la­rı­na alış­mış­tım. Ay­rıl­mak zor oldu. Fakat kısa za­man­da yeni gö­re­vi­me de alı­şa­ca­ğı­mı dü­şü­nü­yo­rum. Oku­lu­muz­da sos­yal ak­ti­vi­te­ler­de bu­lu­nu­yor­duk. Halk eği­tim Mer­ke­zin­de de sos­yal fa­ali­yet­ler­de bu­lun­ma­ya ça­lı­şa­ca­ğım.? der­ken, Seyfi Gü­naç­tı da, ?18 yıl­dan beri görev yap­mak­ta ol­du­ğum Bü­lent Ça­vu­şoğ­lu Ana­do­lu Li­se­si´nden ay­rıl­mak kolay ol­ma­dı. Lakin biz dev­let me­mu­ru­yuz ve her gö­re­vi yap­ma­ya ha­zır­lık­lı­yız. Bü­lent Ça­vu­şoğ­lu Ana­do­lu Li­se­si´ni unut­mam müm­kün değil. Ancak bun­dan böyle me­sa­imi Fatih Ana­do­lu Li­se­si için har­ca­ya­ca­ğım? dedi.

Terme Bilgi Ga­ze­te­si ola­rak biz de ya­zar­la­rı­mı­zın yeni görev yer­le­rin­de fay­da­lı ola­cak­la­rı­na ina­nı­yor, ken­di­le­ri­ne ba­şa­rı­lar di­li­yo­ruz.