Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

YAZARLARIMIZDAN ÜNYE UĞUR OKULLARI´NA BİR ZİYARET

YAZARLARIMIZDAN ÜNYE UĞUR OKULLARI´NA BİR ZİYARET

Gazetemiz yazarlarından Seyfi Günaçtı, Selim Eroğlu ve Zeki Ordu, Terme Temsilcisi Yusuf Öz´ün davetlisi olarak gittikleri Ünye´de Uğur Okulları´nın ?Ünye-Fatsa Kampusu´nu ziyaret ettiler.

Okul Müdürü Serpil Karamustafa´dan okul ve eğitim durumu hakkında bilgi alan yazarlarımız daha sonra Coğrafya Öğretmeni Emin Kurt´un rehberliğinde okulu ve birimlerini gezdiler. Spor Salonuna vardıklarında eski günlerini hatırlayan öğretmenlerden Zeki Ordu kaleye geçti ve Selim Eroğlu´nun penaltı atışlarını karşılamaya çalıştı.

Bütün birimleri gördükten sonra Edebiyat Öğretmeni Selim Eroğlu, ?Fizik laboratuarından spor salonuna, kütüphanesinden konferans salonuna kadar her şey düşünülmüş. Bu okulu görüp de parası olan öğrencinin bu okulu seçmemesine şaşarım? dedi.
Ziyaretin son anlarında genel müdür Nadir Orhan da sohbete dahil oldu.

Termespor´un eski futbolcularından Ata Anıl´ın, Beden Eğitimi Öğretmeni olarak bu okulda görev yaptığını öğrenen Seyfi Günaçtı, içinde Ata Anıl´a da yer verdiği ?Dünden Bugüne TERMESPOR´ isimli kitabını okula hediye etti. Kurum Müdürü Serpil Karamustafa da, Uğur Okulları´nın kurucusu Enver Yücel´in ?Hayatım Eğitim´ isimli kitabını Seyfi Günaçtı´ya hediye etti.

Terme´nin eğitim potansiyelinin gündeme gelmesi üzerine, Terme´de bir özel okulun açılabileceği vurgulandı. Terme Temsilcisi Yusuf Öz, ?Terme´nin yeterli öğrenci potansiyeli yanında gezilip görülecek değerleri de var. Akgöl ve Simenit Göllerinde tekne gezintisi ve Çobanyayağı piknik alanı, son zamanlarda tercih edilen gezinti yerlerimizden bazılarıdır. Sizin de bu güzellikleri görmenizi isterim? dedi. Kurum Müdürü Serpil Hanım da, ?Okul olarak Termeli öğrencilerin de eğitimine talibiz. İstekli olanlar Terme Temsilcimiz Yusuf Öz aracılığıyla bize ulaşabilirler. Ayrıca en kısa zamanda arkadaşlarımızla Terme´ye bir gezi sözü veriyorum? dedi.

Yazarlarımız, Uğur Okulları Ünye-Fatsa Kampusu´ndan güzel intibalarla ayrıldılar.