Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

YAZICI GÜVEN TAZELEDİ

YAZICI GÜVEN TAZELEDİ

Terme Muhtarlar Derneği Başkanlığı için yapılan seçime tek liste ile giren mevcut başkan İhsan Yazıcı güven tazeledi.

Terme Muhtarlar Derneği’nin Genel Kurulu Özel İdare Salonunda yapıldı. Genel kurula, Ziraat Odası Başkanı Yetkin Karamollaoğlu, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Güven, çok sayıda köy ve mahalle muhtarı katıldı.
Ziraat Odası Başkanı Yetkin Karamollaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Güven`in divan başkanlığına getirilmesinin ardından yönetim kurulu ve denetim kurulunun faaliyet raporları okunarak, onaylandı.

Daha sonra söz alan Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Yazıcı, yaptıkları hizmetleri anlatarak muhtarların sıkıntılarını dile getirdi.
Bugüne kadar yapılan tüm işleri doğruluk, dürüstlük içerisinde yaptıklarını belirten Yazıcı,“ Bundan sonra da yolumuza aynı doğrultuda devam edeceğiz. Bilindiği gibi muhtarlar devleti temsil etmektedir. Bu nedenle işimiz daha da zorlaşmaktadır. Her türlü zorlu koşulda işimizi en iyi şekilde yapmak zorundayız ve bundan sonra da yapacağız.”dedi.

3 dönemdir Ahmetbey Köyünde Muhtar olarak görev yaptığını söyleyen Yazıcı, 4. Dönemde de aday olduğunu belirterek, “Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır. Herkese çok teşekkür ediyorum.”dedi.
Muhtarlar Derneği’nin genel kurulda belirlenen, Yönetim ve Denetim Üyeleri ise şu şekilde;

Yönetim Kurulu Asil Üyeler; İhsan Yazıcı, Osman Kahveci, Mehmet Parlak, Salim Pala, Mustafa Tomar, Haydar Aydın ve Orhan Altun. Yedek Üyeler; Murat Dinç, Abdurrahim Tırık, İbrahim Nas, Ali Acartürk, Kemal Özden, Seyfettin Tanrıver ve Fatih Güven. Denetleme Kurulu Asil Üyeler; Ayhan Yılmaz, Yusuf Soyyiğit ve Hüseyin Sağlam. Yedek Üyeler; Osman Öz, Fatih Uçar ve Kemal Akman oldu.