Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

?YERLİ ÜRETİMİN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ´

?YERLİ ÜRETİMİN   ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ´

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Terme´de düzenlenen İlçe Başkanlığı seçimlerinde önemli açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, partisinin Terme İlçe Başkanlı-ğı´nın kongresi-ne katıldı ve burada önemli açıklamalarda bulundu.
Bakan Ahmet Demircan, yerli üretimin önünü açacaklarını dile getirerek, "Her şeyi dışarıdan almak istemiyoruz. Türkiye´nin bunu yapacak kapasitesi var. Bununla ilgili her türlü çalışmalar devam ediyor" dedi.
Terme Kültür Merkezi´nde düzenlenen Ak Parti İlçe kongresinde konuşan Bakan Demircan, yerli üretim ile ilgili olarak, "Türkiye sağlık sektöründe elindeki teknolojiyi ve üretim gücünü hizmete sunacak. Yerli üretiminin önünü açacağız.
Her şeyi dışarıdan almak istemiyoruz. Türkiye´nin bunu yapacak kapasitesi var. Bununla ilgili her türlü çalışmalar devam ediyor. Ayrıca önümüzdeki günler içinde de atamalarımız tamamlanacak" ifadelerini kullandı.
Türkiye´nin bulunduğu konumu nedeniyle güçlü olması gerektiğini belirten Bakan Demircan, "Bu coğrafyada burada güçlü olmak zorundayız. Peki gücümüz nasıl olacak? Gücün adresi belli, birbirimizi seveceğiz. Kardeşliğimiz güçlü olacak. Kararlarımızı istişare ile alacağız.
Eğer biz kararları istişare ile alırsak, birbirimize olan sevgimizi sürdürürsek biliniz ki gücümüz gitmez" açıklamalarında bulundu.