Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

YEŞİLÇAM´IN USTA İSMİ KEMAL İNCİ VEFAT ETTİ

YEŞİLÇAM´IN USTA İSMİ  KEMAL İNCİ VEFAT ETTİ

Ünlü oyuncu Kemal İnci (85), Karşıyaka´da bulunan evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İnci, Nisan ayında Terme´de okuyucularıyla buluşmuştu.

İzmir´de ikamet eden 85 yaşındaki ünlü oyuncu Kemal İnci, Karşıyaka´da bulunan evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
İnci´nin cenazesi, Örnekköy Mezarlığı gasilhanesine kaldırılırken, cenazesinin Karşıyaka Şemikler Camii´nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği ifade edildi.
Gezici tiyatrolarda çalıştıktan sonra Yeşilçam´a set işçisi olarak giren, 1964´te yönetmen olan ve çok sayıda filmde kamera karşısına geçen Kemal İnci, Yeşilçam filmlerindeki kötü adam rollerinin unutulmaz ismi Bilal İnci´nin de ağabeyiydi.

TERME KİTAP FUARINA KATILMIŞTI
Kemal İnci, Nisan ayı içinde Terme Belediyesi´nin düzenlediği Kitap Fuarında kitapseverlerle buluşmuştu.
Termeli kitap severlerle bir araya gelen İnci, ?Yeşilçam Anıları?, ?Yalnızlar Rıhtımında?, ?Uçan Kedi Mestan ve Maceraları? adlı kitaplarını hayranları için imzalamıştı.
Terme Bilgi Gazetesi olarak usta oyuncu Kemal İnci´ye yüce Allah´tan rahmet, tüm sanat camiasına ve kederli ailesine sabır dileriz.