Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

YILDIRAY BAŞ GÜVEN TAZELEDİ

YILDIRAY BAŞ GÜVEN TAZELEDİ

Samsun Dernekler Federasyonu´nun (SADEF) İstanbul Kağıthane Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurulunda mevcut Genel Başkanı Termeli Yıldıray Baş güven tazeledi.

Başkanlık için üç adayın yarıştığı Samsun Dernekler Federasyonu´nun (SADEF) 6. Olağan Genel Kurulunda mevcut Genel Başkanı Termeli Yıldıray Baş yeniden genel başkan seçilerek güven tazeledi.
Türkiye´nin her ilinden Samsun derneklerinin katılımıyla gerçekleşen kongrede, üç adaylı başlayan seçim daha sonra adaylardan Hüseyin Eroğlu´nun diğer aday Mete Koca lehine çekilmesiyle iki aday yarışı olarak devam etti.
Divan teşekkülü, faaliyet raporları ve denetleme raporlarının okunmasıyla ilerleyen kongrede adayların konuşmalarının ardından genel başkanlık ve yönetim kurulu üyelerinin seçimlerine geçildi.

AÇIK ARA FARKLA KAZANDI
Başkanlık için yapılan seçimlerde 413 delegeden 295´i oy kullanırken kullanılan oylardan 176´sını alan Yıldıray Baş, 119 oy alan rakibi Mete Koca´yı 69 oy farkla geride bıraktı.

SAMSUN SEVDALILARINA TEŞEKKÜR
Sonuçların belirlenmesiyle yeniden kürsüye çıkan SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, kongreye katılan Samsun Sevdalılarına teşekkür ederek, kazananın Samsun olduğunu belirtti.
Birlikte yarıştığı Mete Koca´ya da ayrıca teşekkür eden Baş, ?Gelecek yaşantısında kendisine başarılar dilerim. Ayrıca Divan Başkanı Fuat Yılmaz ve heyetine de teşekkür ederim seviyeli bir genel olmasında çaba gösterdiler. Dernek ve Bölge Başkanlarımızla, SADEF Delegelerimizle ve SADEF Yönetim kurulumuzla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gelecek Allah´ın izniyle daha güzel olacak? dedi.