Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

YILMAZ iMANLIK KABATAŞ´TA ÖĞRENCiLERLE BULUŞTU

YILMAZ iMANLIK KABATAŞ´TA ÖĞRENCiLERLE BULUŞTU

Gazetemiz yazarlarından Yılmaz İmanlık, 22 Mart Cuma günü Kabataş ilçesindeki okullarda öğrencilerle bir araya geldi.

Kabataş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında yazarımız; Atatürk İlkokulu, Şehit Salih Keskin ilk ve Ortaokulu, Şehit Ünal Aktaş İlkokulu ile Şehit Harun Maytalman ilk ve Ortaokulu öğrencileriyle buluştu.
İmanlık, öğrencilere özellikle kitap okumanın akademik başarıya ve yeni sınav sistemine etkisi üzerinde durdu. Öğrenciler de hazırladıkları soruları ve merak ettikleri konuları yazarımıza sorarak okudukları kitabın yazarını aralarında görmenin mutluluğunu yaşadılar. Daha sonra yazarımız, Altın Saz, Solmayan Hayaller Ressamı ve Ballı Yumurta isimli kitaplarını imzaladı.
Program kapsamında Şehit Harun Maytalman okuluna adını veren Harun Maytalman´ın mezarı da ziyaret edildi. Yine Kaymakam Muhammet Fatih Demirel ziyaret edilerek kendilerine yazarımız kitaplarını imzaladı.
Program sonunda Yılmaz İmanlık duygularını şöyle ifade etti: ?Bu program benim için çok özel ve faydalı bir program oldu. Aynı günde dört okulda öğrencilerle buluştuk. Özellikle şehir dışındaki öğrencilerin bu tür etkinliklere daha fazla ihtiyacı var. Onlar şehirdekilere göre kitaba daha zor ulaşıyor. Okudukları kitapların yazarlarını aralarında görmek onlar için unutulmaz biz anı olarak kalıyor. Öncelikle bu programın hazırlanmasında katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Pehlivan´a, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Arif Maytalman´a, okulların değerli idareci ve öğretmenlerine ve gözlerinde kendi çocukluğumu gördüğüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum.?