Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

YILMAZ İMANLIK´TAN 10.KİTAP

YILMAZ İMANLIK´TAN 10.KİTAP

Terme Darüşşifa MTAL Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Eğitimci-Şair-Yazar Yılmaz İmanlık´ın son kitabı Kerasus Yayınlarından çıktı.

Daha önce ?Bir Gül Diktim Yüreğime Senden?, ?İkindi Şarkılarını Sana Bıraktım?, ?Bir Yürek Dolusu Şiir Adadım Gözlerine? ?Kır Çiçekleri?, ?Nar Çiçeği? ?Solmayan Hayaller Ressamı? ?Ballı Yumurta? ?Altın Saz? isimli kitaplarıyla tanıdığımız Terme Darüşşifa MTAL Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Eğitimci-Şair-Yazar Yılmaz İmanlık´ın son kitabı Kerasus Yayınlarından çıktı.
Doksan sayfa olarak çıkan ?Büyük Adamlar, Küçük aşklar? isimli kitap yazarın çeşitli konulardaki denemelerinden oluşuyor.
Yılmaz İmanlık, ?Bir edebiyatçı olarak edebiyatın her alanında eser vermeye çalışıyorum. Bu seferki kitabımız Deneme türünde. Bu kitabın özellikle sınavlara hazırlanan öğrencilerimize çok faydalı olacağını düşünüyorum. Çünkü artık bütün sınavların temelinde okuma, anlama ve kavrama becerilerini iyi kullanma yatıyor. Bu da özellikle Deneme gibi düşünce kitapların okunmasını gerekli kılıyor. Öte yandan bu kitabı her kesimden insanın da zevkle okuyacağını düşünüyorum.? diyerek düşüncelerini dile getirdi.
Biz de Bilgi ailesi olarak yazarımızı tebrik ediyor, kendisinden daha nice eserler bekliyoruz.