Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

YILMAZ İMANLIK´TAN ÜÇ KİTAP BİRDEN

YILMAZ İMANLIK´TAN  ÜÇ KİTAP BİRDEN

Daha önce ?Bir Gül Diktim Yüreğime Senden?, ?İkindi Şarkılarını Sana Bıraktım?, ?Bir Yürek Dolusu Şiir Adadım Gözlerine? ?Kır Çiçekleri?, ?Nar Çiçeği? isimli kitaplarıyla tanıdığımız Terme Darüşşifa MTAL Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Eğitimci-Şair-Yaza

Daha önce ?Bir Gül Diktim Yüreğime Senden?, ?İkindi Şarkılarını Sana Bıraktım?, ?Bir Yürek Dolusu Şiir Adadım Gözlerine? ?Kır Çiçekleri?, ?Nar Çiçeği? isimli kitaplarıyla tanıdığımız Terme Darüşşifa MTAL Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Eğitimci-Şair-Yazar Yılmaz İmanlık´ın üç kitabı birden Kerasus Yayınlarından çıktı.
Dördüncü baskısı yapılan ?Solmayan Hayaller Ressamı?nda Olay,Durum ve Modern hikaye örnekleriyle öğrencilere hem faydalı olmak hem de edebiyat zevki tattırmak istediğini söyleyen yazar, ikinci baskısı yapılan ?Ballı Yumurta?da ise daha genel hikayelerle okuyucuları çocukluğuna götürüyor.
Yine ilkokul öğrencileri için kaleme aldığı ?Altın Saz? isimli masal kitabıyla da masal dünyasına el atan yazar ?Masal okumak büyük küçük herkesin hakkı? diyerek kitabını okuyucuların beğenisine sunuyor.
Biz de Bilgi ailesi olarak yazarımızı tebrik ediyor, kendisinden daha nice eserler bekliyoruz.