Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

YILMAZ, STK´LAR İLE BİR ARAYA GELDİ

YILMAZ, STK´LAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Terme Din Görevlileri Dernek Başkan Adayı Yüksel Yılmaz Terme Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi.

Terme Din Görevlileri Dernek Başkanı adayı Yüksel Yılmaz ve Yönetimi Terme Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcilerini ağırladı.
Yılmaz aday olduğu günden itibaren çeşitli çalışmalar yapmakta olup, hem üyelerle bire bir hem de gruplarla bir araya gelerek açıklamalarda bulunuyor. Yılmaz en son da Terme STK temsilcilerini davet ederek çiğ köfte partisi düzenledi. Diyanet-Sen Başkan vekili ve Terme ilçe başkanı Selim GÜNEYSU, Diva-Sen İlçe başkanı Hakkı CENGİZ, Türk Diyanet Vakıf-Sen ilçe başkanı Engin KURNAZ, Terme Kent Konseyi Başkanı Adnan ATİK ve temsilciler katıldılar. Yılmaz, ?Din-Bir-Sen ilçe başkanı Mehmet KAYA´yıda davet ettiğini, katılacağını bildirdiğini ancak gelmedi. Önemli bir işi olmasa katılırdı.? dedi.
YILMAZ konuklarınağırladı sonunda düşüncelerini dernek başkanı olduğunda yapacaklarını açıkladı. Birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Daha sonra katılımcıların temennileri dinlendi. Yoğun bir katılım vardı. Konuşmacılarda temennilerinde tebrik ederek, vermiş olduğu mesajların çok güzel ve önemli olduğunu bu düşüncelere kendilerinin de katıldıklarını beyan ettiler.
YILMAZ son olarak da ; ? Din Görevlileri Dernek başkanligi, adaylık yolunda beni destekleyen, benim yanımda yer alan öncelikle STK´ ların temsilcilerine Adıyaman usulü çiğ köfte partisine katıldıkları için kendilerine teşekkür ederim. Ayrıca asıl ve yedek, yönetim kadromuzdan, gelmek isteyip de gelemeyen arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Grupları ve arkadaşlarımızı ziyaretlerimiz devam edecek, Rabbim den herşeyin hayırlısını temenni ediyorum.? dedi.