Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

YILMAZ İMANLIK ATAKUM ŞEHİT EMRAH SAPA PROJE İHL ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

YILMAZ İMANLIK ATAKUM ŞEHİT EMRAH SAPA  PROJE İHL ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Gazete yazarlarımızdan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yılmaz İmanlık, OKUSAM projesi kapsamında Atakum Şehit Emrah Sapa Proje İHL öğrencileriyle bir araya geldi.

 Gazete yazarlarımızdan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yılmaz İmanlık, OKUSAM projesi kapsamında Atakum Şehit Emrah Sapa Proje İHL öğrencileriyle bir araya geldi.
 22 Aralık Cuma günü okulun konferans salonunda gerçekleştirilen programa öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte Yılmaz İmanlık “Niçin kitap okumalıyız?” konulu bir konferans verdi. 
Konferansta yazarımız öğrencilere “kitap okumanın önemi ve gerekliliği, hedef belirleme, ilgi ve yeteneklerine göre doğru seçim yapma, yazar olmanın gereklilikleri ve sorumlulukları…” konularında bilgiler verdi. Program sonunda öğrenciler de cevaplarını merak ettikleri soruları sordu. Program sonunda yazarımıza Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Emine Yıldız Arıncı tarafından çiçek takdim edildi.
Müdür Yardımcısı Seyfi Halıcı “Yazar arkadaşımız Yılmaz İmanlık'a çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz açısından çok faydalı ve bilgilendirici bir konferans oldu. Öğrencilerimiz okudukları kitapların yazarını tanıyarak ona sorular sorma imkanı buldu. Bu tür etkinlikler kitap okumayı sevdirme açısından önemlidir.” dedi.
      Yılmaz İmanlık da “Bu okulda kendimi evimde gibi hissettim. Çok sıcak bir ortam. Okulun öğretmenleri ve öğrencileri kitap okuma konusunda çok duyarlı. Bu benim için gurur verici. Ben de öğrencilerimize en iyi şekilde faydalı olmaya çalıştım. İnanıyorum ki öğrencilerimiz kitap okuma konusunda unutamayacakları bir gün yaşadılar. Bu etkinlik sayesinde öğrencilerimizin kitaba bakışında umarım farkındalık oluşturmuşumdur. Benim de unutamayacağım öğrenci-yazar buluşmalarından biri oldu. Eğitimci bir yazar olarak bu tür etkinliklerde bizi sorumluluk verildiğinde öğretmen kimliğimizle yazar kimliğimizi birleştirerek öğrencilerin dünyalarına daha rahat ve daha etkili girerek onlara daha faydalı olmaya çalışıyoruz. Projeyi hazırlayan başta okul idaresine, Müdür Yardımcısı kadim dostum Seyfi Halıcı'ya,  kıymetli hemşehrim Emine Yıldız Arıncı Hanımefendi'ye ve gül yürekli öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi