Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

YILMAZ İMANLIK ATAKUM TEVFİK İLERİ İHL ORTAOKULUNDA

YILMAZ İMANLIK ATAKUM TEVFİK İLERİ İHL ORTAOKULUNDA

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğünün OKUSAM projesi kapsamında yazarlarımız öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

      Proje kapsamında yazarımız Yılmaz İmanlık Atakum Tevfik İleri imam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.
Okulun konferans salonunda iki oturum şeklinde gerçekleşen programda yazarımız öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdikten sonra öğrenciler için Solmayan Hayaller Ressamı, Ballı Yumurta, Büyük adamlar Küçük Aşklar ve 41 Kere Şiir kitaplarını imzaladı.
  Okul Müdürü Rahmi Sekme “Okulumuzun gittikçe yükselen akademik başarı grafiğinin yanında sosyal-kültürel ve sportif faaliyetlerle de fark yaratan bir okul olması için bütün personelimizle iyi bir kurum kültürü oluşturduk. Kariyer günleri de bu faaliyetler içinde önemli bir yer tutuyor. “Hedef iyi insan” diyerek öğrencilerimizi her alanda başarı kazanmış insanlarla bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bu ayki konuğumuz Yazar Yılmaz İmanlık oldu. Projemize destek verdiği için kendisine, bu projeye emek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
          Yılmaz İmanlık da “Benim için öğrencilerle bir araya gelmek çok zevkli ve faydalı bir etkinlik oldu. Bu etkinlikleri çok önemsiyorum. Bu projeler öğrencilere kitapları sevdirmenin, onların kalbine dokunmanın en etkili yolu. Bu vesileyle başka okul Müdürü Rahmi Sekme hocam olmak üzere projede emeği olan özellikle Mustafa Özden ve diğer öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.                        Haber: Berkan Karapıçak