Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

YILMAZ: SEÇİMDEN SONRA YAKAMIZI BIRAKMAYIN

YILMAZ: SEÇİMDEN SONRA YAKAMIZI BIRAKMAYIN

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, mitinglerde konuşup bazı vaatlerde bulunduklarını ve yapacaklarını anlattıklarını söyleyerek, ?Seçimlerden sonra bizim yakamızı bırakmayın. Verdiğimiz sözleri hatırlatıp kendi geleceğinize sahi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, mitinglerde konuşup bazı vaatlerde bulunduklarını ve yapacaklarını anlattıklarını söyleyerek, “Seçimlerden sonra bizim yakamızı bırakmayın. Verdiğimiz sözleri hatırlatıp kendi geleceğinize sahip çıkın.” dedi.
Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, sabah gittiği Ayvacık`tan sonra AK Parti tarafından Terme ilçesinde organize edilen halk buluşması ve açık hava mitingine katıldı. Programa Başkan Yılmaz`ın yanı sıra eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, Belediye Başkan Adayı Şenol Kul, parti teşkilat yöneticileri ve üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“EL ELİN EŞEĞİNİ TÜRKÜ SÖYLEYEREK ARARMIŞ”

Başkan Yılmaz burada yaptığı konuşmada, miting alanını yağan yağmura rağmen dolduran Termelilere teşekkür ederek, “İşin başı sizsiniz. Bizim itici gücümüz sizsiniz. Bize siz sahip çıkacaksınız. 30 Mart`a giden süreçte gece gündüz koşuyoruz. Şehrimizi 2019`a, sonra da 2023`e taşıyan önümüzdeki beş senenin yapı taşlarını parkelerini yan yana diziyoruz. Samsun`u adeta nakış işler gibi işleyeceğiz. Bu otobüslerin üzerine çıkıp hiç kimse karamsar tablo çizmez, biz bu işi yapamayız, öyle bir kabiliyetimiz yok. Herkes vaat eder ama herkes bu işleri yapamaz. Bu işleri bu işlerden gelen, bu işlerde uzmanlaşmış kadrolardan gelen kişiler yapabilir. Elhamdülillah, biz bu konuda kendimize güveniyoruz. Benim burada eksik gördüğüm bir boyut var. Bizim insanımız seçimden sonra işi bir kadroya havale edip peşini bırakıyor, geçip karşıya izliyor. Şunu söylemek istiyorum. Bizi seçtikten sonra da yakamızı bırakmadan bizi takip etmeniz gerekiyor. Terme`de yapılmasını istediğiniz işlerin takipçisi olmanız lazım. Yapılmasını istediğiniz veya yanlış, eksik giden şeyleri gördüğünüzde tepkinizi sert bir şekilde ortaya koymamız lazım. İşin sahibi sizsiniz. Biz sizin tuttuğunuz işçileriz. Hani bir laf vardır, `El Elin Eşeğini Türkü Söyleyerek Ararmış` işini en iyi kendin takip edersin. Terme`nin geleceğinin asıl sahibi sizlersiniz.”diye konuştu.

‘TERME BAŞKASINA DEĞİL KENDİSİNE BENZEYEREK GELİŞMELİ’
Terme`nin geleceği için Belediye Başkan Adayı Şenol Kul ile 30 Mart`tan sonra el ele verip koşacaklarını dile getiren Başkan Yılmaz daha sonra şunları söyledi: “Peki, bu Terme`nin geleceği nasıl olmalı? Terme`nin başka ilçelere kıyasla hangi mukayeseli üstünlüğü var ise yani Terme`de Çarşamba`da olmayan, Ayvacık`ta olmayan, Salıpazarı`nda olmayan ne var ise o özelliğini silip temizleyip parlatıp bir ürün haline getirerek Terme`nin potansiyellerini harekete geçireceğiz. Terme`yi başkalarına benzetmeye çalışmayacağız. Terme`yi kendisine benzeteceğiz. Terme`yi Samsun`un doğusundaki ışıl ışıl bir ilçe haline getirmek için, kafamızdaki, yüreğimizdeki projeleri, programları Şenol Bey`le birlikte nakış işler gibi işleyeceğiz.”