Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

YÜKSEK LİSANS TEZİNİ TERME İÇİN HAZIRLADI

YÜKSEK LİSANS TEZİNİ TERME İÇİN HAZIRLADI

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Kastamonu Üniversitesinin İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde devam ettiği Yüksek Lisans Programını, hazırladığı yüksek lisans tezinin ardından tamamlayarak bitirdi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Kastamonu Üniversitesinin İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde devam ettiği Yüksek Lisans Programını, hazırladığı yüksek lisans tezinin ardından tamamlayarak bitirdi. Başkan Şenol Kul, Yüksek Lisans programının ilk mezunu olurken, Diploması Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın tarafından verildi.
Kastamonu Üniversitesi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Arasında imzalanan protokol doğrultusunda Meclis Çatısı altında verilen Eğitimlerle hazırlanan yüksek lisans programına katılan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde devam ettiği yüksek lisan programını tamamlayarak diplomasını aldı. Üniversitenin bu alanda ilk mezunu olan ve Yüksek lisansını tam puan ile bitiren Başkan Şenol Kul Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın´ın daveti ile Kastamonu da düzenlenen programa katıldı. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´a diploması da Rektör Prof. Dr. Seyit Aydın tarafından verildi.
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi üzerine devam ettiği yüksek lisans eğitimi Terme ilçesi için hazırladığı tez ile bitirdi. Başkan Şenol Kul Terme ile ilgili hazırladığı ?Terme İlçesi Geri Dönüştürülebilir Atık Potansiyelinin Tespit Edilerek, Kaynağında Araştırmaya yönelik çalışmaların yapılması? yüksek lisans tezi ile terme için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.
?TOPLUMA DAHA İYİ HİZMET VERECEĞİME İNANIYORUM?
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul katıldığı yüksek lisans programı ile alakalı yaptığı açıklamada, ?Sahada olan tecrübeleri, akademik alanda da destekleyerek yeni bilgiler edinerek, topluma daha yararlı bir belediye başkanı olarak hizmet vermeyi ümit ediyorum. Daha önceki çalışmalarımdan farklı olarak Siyaset bilimi ve Kamu Yönetimi üzerine bütün dünyadaki yenilikleri takip ettik. Bunun sonucunda da diploma almaya hak kazandık. Bu konuda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Kendim de çok mutluyum ve Topluma daha iyi hizmet vereceğime inanıyorum? şeklinde konuştu.