Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

YÜKSEL ?TERME İÇİN ÇARE VAR´

YÜKSEL ?TERME İÇİN ÇARE VAR´

Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı´nda miting yapan SP Terme Belediye Başkan Adayı Ali Yüksel "Biz Terme için çare var diyoruz. Terme´nin tüm sorunlarını 5 yılda çözeceğiz"dedi.

Saadet Partisi (SP) Terme Belediye Başkan Adayı Ali Yüksel, Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı´nda düzenlediği mitingle, binlerce vatandaşa hitap etti.
Vatandaşlara projelerinden bahseden Yüksel, ?Bazıları kaynak bulamayacağımızı, eğer belediye başkanı iktidardan olmazsa belediyenin hizmet yapamayacağını iddia ediyor. Böyle bir anlayışa karşı çıkıyoruz kardeşlerim. Eğer öyle bir şey olsaydı neden tüm partileri seçime sokarlardı. Kaynak bulamaz diyorlar. Kaynakları hükümet değil, devlet veriyor. Bunları dahi bilmiyorlar "dedi.

ÖNCELİĞİMİZ İSTİHDAM İŞSİZLİK
Kaynak sorunundan ziyade asıl önemli olanın kaynağın nerelere nasıl kullanılacağı olduğunu söyleyen Yüksel ?Sen zaten 17 yıldır iktidarsın ama Termeli bunları kabul
etmiyor artık. Mesele işi bilmek, tecrübe, birikim hizmet aşkı ve güler yüz başka bir şey
yok. Ne yaparsanız yapın Terme´de mızrak çuvala girmiyor. 5 yıldızlı 55 projemizi
hayata geçireceğiz. İlk önceliğimiz istihdam işsizliktir. 10 yıl önce 77 bin olan
nüfusumuz bu gün 72 bine düşmüştür. Terme göç vermektedir göç. Biz gelince göç veren yere güç vereceğiz "dedi.

BEŞ BİN YENİ İSTİHDAM SÖZÜ
Terme´ye 5 yılda 5 bin kişilik istihdam sağlayacaklarını belirten Yüksel, " Yapılmayan tüm yollarımızın acil yapımına başlanacak. Hizmet adil ve hızlı bir şekilde tüm mahallelerimize ulaşacak. 5 dönemdir, 25 yıldır iktidarla yönetilen Terme´nin hali ortada. Artık Terme´de bu tutmuyor, artık mızrak çuvala sığmıyor. Belediye işi dert işi dert, dert edineceksin çalışacaksın, hak hukuk gözeteceksin. Planlı ve programlı çalışacağız, hizmeti reklam olsun diye değil, vatandaşın sıkıntı giderilsin diye yapacağız. İşi ehline vereceğiz, işe alımlarda liyakat ve ehliyet esas alınacak. Yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceğiz. Kaynaklar vatandaşın huzurunu ve refahını sağlamak için kullanılacak. Bize emanet edilen kaynaklara yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Partizanlık asla yapmayacağız. Kapımız her zaman ve herkese açık olacak, kapalı kapılar ardında çalışmayacağız. Hizmetlerimiz, doğru, hızlı ve estetik olacak, israf ve yolsuzluğa asla geçit vermeyeceğiz. Hesap verilebilir ve şeaf olacağız.
Belediye yönetiminde Termeli kardeşim söz sahibi olacak, Terme´yi siz yöneteceksiniz
kardeşlerim siz, başkalarının talimatıyla, keyyle yönetim olmayacak. Herkesin derdi ile dertleneceğiz. Bu belediyenin sorunu değil demeyeceğiz. İmar meselelerinde haksız rant sağlamayacağız. Yeni imar alanları oluşturacağız. Her konuda adil olacağız. Adalet en önemli prensibimiz olacak?ifadelerini kullandı.