Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

YÜKSEL ?TERME´NİN KALKINMAYA İHTİYACI VAR´

YÜKSEL ?TERME´NİN KALKINMAYA İHTİYACI VAR´

Saadet Partisi Terme Belediye Başkan Adayı Ali Yüksel, Atlas Cafe ve Restaurat´ta düzenlenen kahvaltı programında Terme Genç İş Adamları Derneği ile bir araya geldi.

Terme´de seçime sayılı günler kala seçim çalışmalarını hızla sürdüren Saadet Partisi Terme Belediye Başkan Adayı Ali Yüksel, kahvaltı programında Terme Genç İş Adamları Derneği ile bir araya geldi.
Kahvaltı programında seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Yüksel ?Bizim isteğimiz Terme kazansın.? diyerek bazı açıklamalarda bulundu.
Üç aydır çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerine dikkat çeken Yüksel ?Terme potansiyeli, imkanı yüksek bir ilçe. Terme´nin durumu cidden çok kötü. Seçim çalışmalarında gezdiğimiz yerlerde gördük ki, artık bu duruma müdahale etmek için siyasi görüşün bir önemi yok. Terme´nin her kesimiyle birlikte kalkınmaya ihtiyacı var. Vatandaşlarımıza arsa tahsisi, alet temini hatta bina yapımında gerekli yardımları yapacağız.? dedi

HALK BİZLERİ TERAZİYE KOYDU
Terme´de 5 bin kişilik istihdam mekanı oluşturacaklarını söyleyen Yüksel ?Termeliler hep yakın yerlere göç etmek zorunda kalmış. Terme´nin kuzeye, güneye, doğuya ve batıya planlı bir şekilde açılmasını hedefliyoruz. Terme´yi 50 yıl ileri götürecek projelerimiz var.
Halk bizleri teraziye koydu, kimin kazanacağını görüyoruz. Terme´de sosyal hayat dibe vurmuş durumda. Terme´de kazanılan para dışarıda harcanıyor. İlçeye gereken hassasiyet gösterilmemiş. İsrafın olduğu yerde hizmet ve gelişme de olmaz.?dedi.