Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

`YÜKSELEN TERMESPOR`A HAKEM DARBESİ`

`YÜKSELEN TERMESPOR`A  HAKEM DARBESİ`

Deplasmanda Yeni Amasyaspor`a 2-1 mağlup olan Termespor hakeme isyan etti. Sarı-siyahlı ekibin Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ , Maçımızı yöneten hakemin yanlış kararları nedeni ile mağlup olduk” dedi.

‘HAKEMİN KARARLARI YANLIŞTI`
Yeni Amasyaspor karşısında iyi bir oyun sergilemelerine rağmen hakemin vermiş olduğu yanlış kararlar nedeni ile mağlup olduklarını sert bir dille eleştiren siyahlı ekibin Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ , “Rakibimizin karşısında maça iyi başlayan taraf bizdik ve karşılaşmanın 38. dakikasında hakemin vermiş olduğu yanlış kart nedeni ile rakibimizi karşısında 1-0 yenik durma düştük. Sonra Mert Çakır ile durum 1-1 oldu. Maçın sonlarına doğru Hakan Balçık ile yakaladığımız bir gol pozisyonundan yararlanamadık. Son dakikada gelen bir golle Yeni Amasyaspor`a mağlup oluk. Maçtan sonra rakip takım taraftarları oyuncularımızı alkışladı. İyi mücadeleden dolayı futbocularımı kutluyorum ve de taraftarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

`HEDEFİMİZE DOĞRU İLERLEYECEĞİZ’

Yeni Amasyaspor maçı sonrası futbolcularına iki gün izin verdiklerini belirten Termespor`un Teknik Sorum-lusu Güven Gümüşdağ, “Hafta sonu karşılaşacağımız Çorum Ulukavakspor maçı-nın hazırlıklarına Çarşamba gününden itibaren başlaya-cağız. Bu maç bizim için çok önemli en iyi şekilde hazırla-nacağız. Bu arada şunu da hatırlatmak istiyorum. Termespor’un, devre arasına kadar alacağı puanlarla yolu-na devam edeceğine inanıyo-rum ve biz iyi bir ekibiz. Futbolcularıma ve de taraftar-larımıza da güveniyorum.” dedi.