Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

YÜREKLERİ YAKAN ACI KADER

YÜREKLERİ YAKAN ACI KADER

Samsun`da birlikte yaşadığı oğluna seslenmesine rağmen bir cevap alamayınca yardım getirmek amacıyla gece yarısı evinden çıkıp sürünerek gelini ve torunlarına ulaşmaya çalışan anne, yaklaşık 50 metre gitikten sonra can verdi.

Samsun`da birlikte yaşayan yatalak anne ile oğlunun, aynı gece art arda ölümleri yürekleri dağladı. Gece yarısı seslendiği oğlundan cevap alamayan anne, sürünerek gittiği yatağında evladının hareketsiz yattığını görünce ne yapacağını şaşırdı. 100 metre ileride oturan gelini ve torunlarından yardım alabilmek için sürenerek eve ulaşmaya çalışan anne, yaklaşık 50 metre gittikten sonra can verdi.

YEDAŞ EKİBİ BULDU 
19 Mayıs İlçesi Ormancık Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre mahallede elektrik arızasına giden YEDAŞ ekipleri, yerde hareketsiz yatan bir kadın olduğunu fark etti. Kadının öldüğünü belirleyen ekipler, hemen jandarmayı aradı. Mahalledeki vatandaşların da olay yerine  gelmesiyle birlikte ölen kadının 88 yaşındaki Hatice Taşdemir olduğu belirlendi. Evinden yaklaşık 50 metre uzaklıkta bulunan yaşlı kadının ölümünü 48 yaşındaki oğlu Yılmaz Taşdemir`e haber vermek isteyen komşuları, eve gittiklerinde bu kez oğlunun cansız bedeni ile karşılaştı. 

YARDIM İSTEMEYE ÇALIŞMIŞ
Olay yerine gelen 19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları incelemede, yaşlı kadının evde hareketsiz halde yatan oğlu Yılmaz Teşdemir için yardım istemek amacıyla evden çıkıp, 100 metre uzaklıkta oturan gelini ve torunlarına ulaşmaya çalışırken fazla efor sarfettiği için öldüğünü belirledi. 

Tüm mahalle halkını yasa boğan olayın ardından anne ile oğlunun cesetleri, otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlatırken, anne ile oğlunun cenazelerinin bugün kılınacak öğle namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.