Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Ahmet SEZGİN


15 TEMMUZ DİRENİŞİ VE ŞEHİTLERİ


Müslüman Türk milleti; 15 Temmuz 2016´da Siyonist güdümlü, ABD-CİA destekli FETÖ´nün "millete alçakça vuran? kanlı darbe girişimine karşı büyük bir darbe indirmiş; ülkemizi fiili bir işgalden kurtararak şanlı bir "kuvay-ı milliye destanı" yazmıştır.
"Ezelden beri hür yaşayan", bastığı yerleri "toprak diyerek geçme"yen, "şehitoğlu" olduğunu unutmayan, mabetlerine "namahrem eli" değmesini istemeyen Türk milleti; istiklal ve istikbaline kasteden alçaklara karşı "Hangi çılgın bana zincir vuracakmış?" diyerek "kükremiş sel gibi" coşmuş; ikiyüzlülerin, hayâsızların, hainlerin perdelerini yırtarak "iman dolu göğsü" ile tankları, bombaları çiğneyip bütün engelleri aşmış; emperyalistlere ve vatan haini kahpelere karşı onurlu, şanlı ve kahraman bir şekilde direnmiştir. Kimisi de ?bir gül bahçesine girercesine? şehit olmuştur.
Allah, vatan ve millet yolunda "yurdumuza alçakları uğratma"yan, "hayâsız akın"ları başlatanlara karşı "O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak." diye elinde hilal ve yıldızlı albayrağı, camisinde ezan ve salası, göğsünde imanı, dilinde "tevhit" ve "Allahuekber" nidalarıyla haykıran Alparslanlara, Osman Gazilere, Fatihlere, Şeyh Şamillere, Ömer Muhtarlara, Seyyid Onbaşılara, Nene Hatunlara, Antepli Şahinlere, Sütçü İmamlara selam olsun!
15 Temmuz´u, hain ve kanlı darbe girişimini, iç ve dış düşmanlarımızı, alçak ve kahpe teröristleri, imanlı, vatansever ve cesur milletimizin şanlı direnişini, kahraman gazilerimizi ve en önemlisi de canların canı uğrunda, Allah, din, vatan, bayrak, istiklal uğrunda şehadet şerbetini içen bütün şehitlerimizi asla unutmayacağız. Hainleri, şerefsizleri ibret ve nefretle; şanlı gazi ve şehitlerimizi daima hayır, dua ve minnetle yâd edeceğiz.
İnsanlığın, mazlumların tek limanı ve kalesi vardır: TÜRKİYE. Türk´üyle, Kürd´üyle, Arab´ıyla, Gürcü´süyle, Laz´ıyla, Çerkez´iyle, Arnavut´uyla; Sünnisiyle, Alevisiyle; sağcısıyla, solcusuyla, dindarıyla, muhafazakârıyla, milliyetçisiyle, sosyal demokratıyla, ulusalcısıyla, liberaliyle darbeye, zulme, alçaklığa, hıyanete, fitneye, bölücülüğe karşı "Çanakkale ruhu" ile karşı çıkan; vatanına, devletine, bayrağına, inancına, millî birliğine, bağımsızlığına, millî iradeye, onuruna sahip çıkan büyük ve asil milletimize selam olsun!
P. Astsb. Bçvş. Ömer Halisdemir, İlhan Varank, Erol Olçok, Abdullah Tayyip Olçok başta olmak üzere 15 Temmuz gecesi ülkemizi karanlıktan kurtaran bütün şehitlerimize Allah´tan rahmet, çok değerli ailelerine, vatansever milletimize sabırlar niyaz ediyorum.
Arif Nihat Asya´nın duasıyla bitirelim yazımızı: ?Bizi sen sevgisiz, susuz, havasız;/ Ve vatansız bırakma Allah´ım! Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,/ Müslümansız bırakma Allah´ım!?