Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Ahmet SEZGİN


“1975'TEN GÜNÜMÜZE TERME İMAM-HATİP LİSESİ” KİTABI HAKKINDA

“1975'TEN GÜNÜMÜZE TERME İMAM-HATİP LİSESİ” KİTABI HAKKINDA


    “Çok kıymetli ve emek mahsulü bir esere imza attığınız için Terme İmam-Hatip Lisesi mensubu olarak sizlere teşekkür ederim. Bu değerli çalışma ile Terme İmam-Hatip Lisesini herhangi bir okul olmanın ötesine taşıdınız ve birçok hatıralarla ilmik ilmik şahsiyetimizin örüldüğü okulumuza çok büyük bir anlam kazandırdınız. Eseriniz her türlü takdirin üstündedir. Allah sizlerden razı olsun.”  (Doç. Dr. İbrahim Gültekin)
         “Harika bir çalışma olmuş. Elinize sağlık ve emeğinize bereket…” (Dr. Süleyman Pak)
“Çok güzel, anlamlı, vefâ kokan bir hizmet. Allah  razı olsun. Keşke herkes sizin gibi, milletin, ülkemizin hatta ümmetin kaderinde büyük etkisi bulunan, insanlık için de yegâne ümit ışığı olan bu nesli yetiştiren yuvasına karşı kendisini borçlu hissedip gereğini yapsa. Bu noktada da örnek teşkil eden çalışmanızdan dolayı kendim yazmış gibi heyecanlandığımı belirtiyor, Rabbim sa'yinizi meşkûr eylesin niyâzıyla beraber sevgiler-saygılar sunuyorum.” (Şair-Yazar Nuri Kahraman)
         “Emeğinize ve yüreğinize sağlık hocalarım. Kıymetli çalışmanız "İmam-hatip ruhu"nun kökleşmesine büyük katkı sağlayacaktır inşallah.” (Yazar Abdullah Yıldız)
    “Emeğiniz için tebrik ve teşekkür ederim. Terme İHL için tarihsel hafızasını hatırlama ve mezun aidiyetini canlı tutma noktasında bu çalışmanız önemli bir başlangıç olacaktır. Aynı zamanda imam-hatip liselerinin tarihçe hazırlamalarına da örnek teşkil edecektir. Allah razı olsun.” (Eğitimci Selahattin Siyambaş)
        “Hayırlı olsun..Terme İmam-Hatipli olarak gurur duydum.Emeklerinizin karşılığını almanız duası ve dileği ile saygılar..”. (Kezban Atalay)
         “Allah, emeği geçen herkesten razı olsun. Çok büyük fedakarlık, sabır ve gayretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” (Adnan Atik)
         “Tebrik ediyorum, hayırlı olsun. Emeği geçenlere de teşekkür ediyorum.” (Eğitimci-Yazar Seyfi Günaçtı)
         “Gerçekten anlamlı ve güzel bir eser olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.”
(Belediye Başkanı Ali Kılıç)
         “Elhamdülillah! Bu güzel eserin hazırlanmasında yoğun bir emek ve zaman infak eden şair ve yazar çok değerli Ahmet Sezgin Hocama, Yakup Ar Hocam ve mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.” (Dursun Ergen)
        “Elinize, yüreğinize sağlık… Çok anlamlı bir çalışmayı camiamıza kazandırdınız. Allah razı olsun.” (Adem Aksüt)
        “1975'ten günümüze Terme İmam-Hatip Lisesi kitabının hazırlanmasında büyük emekleri geçen Ahmet Sezgin  ve Yakup Ar Hocama çok teşekkür ederim.” (İsa Düdükçü)
     “Terme adına büyük işler başarıyorsunuz. Tebrik ediyorum. Çok güzel bir çalışma. Hayırlı olsun.” (Eğitimci-Yazar Selim Eroğlu)
        “Büyük bir heves ve gayretten sonra nihayet tarihe ışık tutacak bir kaynak gün yüzüne çıktı. Bu esere gönül ve emek veren herkese teşekkürlerimizle...” (Eğitimci-Yazar Yılmaz İmanlık)
        “Hayırlı olsun. Zor bir işin altından hakkıyla kalkmışsınız.” (Şair-Yazar Yusuf Dursun)
    “Gelecek nesillerimize, geçmişte yaşanan hakikatleri hatırlatacak, alın teri göz nuru eserinizin inşası için gösterdiğiniz azim ve emekleriniz daim olsun...Tebrik ediyorum.” (Muhammet Ocak)
        “Rabbim hayırlı eylesin. Başta Ahmet Sezgin ve Yakup Ar Hocama olmak üzre emeği geçenlere teşekkür ederim. Rabbim emeklerinizi makbul eylesin.” (Refaattin Öztürk)
         “Tebrik ederim Ahmet Hocam...Güzel bir hizmette bulunmuşsunuz doğrusu. Ortaya bir tarihi vesika koymuşsunuz.” (Eğitimci-Yazar İsmail Güçtaş)
         “Emeğinize ve yüreğinize sağlık Ahmet ve Yakup Hocam... Geçmişi hatırlamamıza vesile olur inşallah.” (Yüksel Ordulu)