Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ahmet SEZGİN


AFRİN HAREKÂTI, GÜVENLİĞİMİZ VE ONURUMUZ

Kıbrıs Savaşı´nda görev yapmış ?Saratoga? isimli uçak gemimizi tatbikat sırasında kasıtlı olarak vuran, 5 askerimizi şehit eden Amerika´ya hiçbir karşılık verememe onursuzluğunu yaşadığımızda, hatta savaş sebebi bile sayılabilecek bu vahim tecavüz, Amerik


Kıbrıs Savaşı´nda görev yapmış ?Saratoga? isimli uçak gemimizi tatbikat sırasında kasıtlı olarak vuran, 5 askerimizi şehit eden Amerika´ya hiçbir karşılık verememe onursuzluğunu yaşadığımızda, hatta savaş sebebi bile sayılabilecek bu vahim tecavüz, Amerika´dan önce dönemin Başbakanı tarafından ?kaza? olarak nitelendirildiğinde ben 1992 yılında Ankara/ Polatlı Topçu ve Füze Okulu´nda asteğmen öğrenciydim. Bu acziyet ve zillet, yıllarca onurumuza dokundu.
Irak´ta şimdiki iktidar partisi döneminde bir Amerikalı şerefsiz subay, askerlerimize çuval geçirdiğinde de hiçbir karşılık verilememişti maalesef!O zaman da ne kadar kahırlandığımızı hiç unutmadım.
Türkiye, ABD´nin 30 bin kişilik PKK/PYD´li teröristle ?terör koridoru? kurmayı hedeflediği Suriye/Afrin´e ?Zeytin Dalı Harekatı? ile karşılık verdi. Ülkemiz, ordumuz, Afrin´de sadece PKK ve DEAŞ ile savaşmıyor; onların hamisi zalim ABD ile savaşıyor.Türkiye, yeni bir ?Millî Mücadele? vermektedir.
Eşkiyanın dünyaya hükümdar olamayacağını hem küresel ?zındıka komiteleri?ne hem de onların piyonlarına Yavuz gibi davranamazsak ne ülkemizin sınırlarını, onurunu ve bağımsızlığını koruyabiliriz ne de mazlumlara sahip çıkabiliriz.
Sınırlarımızın güvenliğini temin etmek, ABD ve Siyonist öncülüğünde sınırımızda kurulmak istenen?terör devlet?ni engellemek, bölgemizde huzur ve barışı sağlamak amacıyla Afrin´de Zeytin Dalı Harekatı´nı büyük bir cesaret, basiret, plan ve şuurla başlatıp kahramanca sürdüren Türk ordusu, devleti ve hükümetini yürekten tebrik ediyorum.
Bizim tek vatan gemimiz var: Türkiye. Gâvurun gâvurluğunu, zalimin zulmetmesini anlıyoruz da içimizdeki Siyonist, ABD, AB, ESED, PKK âşıklarını anlamak zor gerçekten. Sabetayistleri, pakradunileri, kripto Yahudi, Ermeni ve Rumlar ile kimlik hafızasını yitirmiş mankurtlaşmış güruhu anlıyorum. Ama birilerine, bir gruba, bir parti ve ideolojiye olan kinlerinden dolayı sağduyusunu kaybedip aklıselimini yitirmiş sözde vatanseverlere ne demeli Allah aşkına? Daha önceki onursuzluklara karşı çıkıp Türk devletinin şimdiki onurlu ve cesur duruşunu eleştiren, ülkesinden yana olmayanları da şiddetle kınıyorum.
Siyonist-Haçlı zındıka komitesinin, onların uşaklarıyla dostlarının şerrinden Allah bizleri muhafaza eylesin. Allah, terörü planlayan, kullanan, besleyen emperyalist güçleri ve onların alçak piyonlarını kahru perişan eylesin.
Taassup, cehalet, düşmanlık, inat, menfaat nedeniyle basiret, feraset, vicdan, hak, adalet, millî birlik, vatanseverlik duygu ve hasletleri yok olan beyinsizleri, vicdansızları, sözde vatanseverleri ıslah eyle yarab!
İslam´ın en büyük kalesine, mazlumların en güvenli limanına sen yardım eyle Allah´ım.Büyük bir tarih yazan Afrin´deki aslanlarımızın ve milletimizin gazası mübarek olsun.İnşallah Afrin ve diğer cephelerde yeni destanlar yazacağız.