Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ahmet SEZGİN


ATEŞ ÇEMBERİNDE YANAN ÜLKEM VE MİLLETİM



Ankara´da okuyan oğlumun alçak terör olayını haber veren telefonuyla bir hafta sonuna daha büyük bir üzüntü, kahır ve endişeyle girdim.


Uluslararası Siyonist- Haçlı zındıka komiteleri ülkeler, istihbarat güçleri, onların taşeronu bütün terörist, hain ve işbirlikçiler; bugün Türkiye Cumhuriyeti´nin başkentine, yüreğine iki canlı bomba atarak tarihinin en büyük hain, alçak, şerefsiz terör eylemini gerçekleştirdiler.100 civarında sivil vatandaşımız öldü, yüzden fazla yaralı var. Milyonlarca duyarlı insanın, milletimizin yüreği yaralı. Ülkemiz ve bölgemizdeki maddi ve manevi terör depremleri, yaşadığımız doğal depremlerden çok daha fazla etkiliyor bizi.


Türkiye´deki alevlenen terör olaylarını sadece seçimlere yönelik bir operasyon olarak değil, uluslararası ilişki ve planlar açısından çok geniş okuyup değerlendirmek gerek. BOP planı çerçevesinde bölgenin bütünüyle yeniden dizayn edilmesi, haritaların fiili olarak yeniden çizilmesi, en büyük hayalleri.


Vatan, millet, bayrak, İslam düşmanlarının, uluslararası Siyonist- Haçlı zındıka komitelerinin, onların taşeronu bütün teröristlerin, hainlerin, işbirlikçilerin Allah belasını versin. Her türlü aşağılık, şerefsiz terörist ve hainlere kahhar ve züntikam ismiyle muamele eylesin. Allah; tek vatan gemimizi, milletimizi, ordumuzu, polisimizi korusun.
Bu ülke ve milletin aleyhinde tuzak kuranlar, şahsi çıkarlarıyla emperyalistlerin siyasi emellerini tevhit edenler şerefsizdir. Bu ülkenin, ümmetin birlik ve kardeşliğine bilerek zarar verenler; Siyonistlere, Haçlılara, millet ve İslam düşmanlarına bilerek hizmet edenler de şerefsiz, hain ve alçaktır.


Bu hususlarda bile politik, ideolojik davranan, zulüm nerden gelirse gelsin kime karşı yapılırsa yapılsın mazlumun yanında olmayan, her türlü zulmü; baskıyı, vahşeti, terörü lanetlemeyen ikiyüzlüleri de şiddetle kınıyor; vicdanlarında adalet ve merhamet duygularının yeşermesi için onlara da dua ediyorum.


Başsız, bölünmüş, parçalanmış bir buçuk milyar İslam âleminin başındakilerin çoğunun hainlik, gaflet ve vurdumduymazlığı, bir kısmının da basiretsizliği; halkların çaresizliği, korkaklık ve cehaleti ise içler acısı, korkunç bir tablodur. Allah; ümmete merhamet, adalet, basiret, feraset, vahdet, güç, cesaret, sabır ve şuur nasip eylesin.


Terör hadisesinde ölen vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara şifa; ailesi ve bütün milletimize sabırlar versin. Allah bu ülkenin, millet ve ümmetin yardımcısı olsun.


Allah Müslümanlara, vatanseverlere basiret, feraset, hakkaniyet, sabır versin. Bizleri haktan, doğruluktan, adaletten, ahlaktan, kardeşlikten ayırmasın. Bu dert ve belaları kaos, korku ve paniğe kapılmadan birlik ve beraberlikle, inanç, samimiyet, sağduyu, sabır, cesaret, kararlılık, ilim ve irfanla def etmeyi Allah nasip etsin.


"Gönlünde binlerce ağıt yaktığımız Anadolu,


Şimdi anaların yürek yakan ağıtlarıyla dolu!


Bazen yeis, bazen özlem içinde şaşkın
Kanadı koparılmış kelebekler misaliyiz.


Şatoların önündeki havuzlarda


Hayatlarını sürdüren alabalıklar gibiyiz."


Mehmet Akif´in mısralarıyla ıstırabımızı ifade edelim:
"Bana vahdet gibi bir yar-ı müsaid lazım


Artık ey yolcu, bırak, ben yalnız ağlayayım!
(10 Ekim 2015)