Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ahmet SEZGİN


BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ VE BİZ


Siyonizmin Nil´den Fırat´a kadarki geniş coğrafyada hayal edip "arz-ı mev´ud" diye kutsallaştırdığı, kurmayı ülkü edindiği "Büyük İsrail/ Büyük Ortadoğu Projesi" (BOP) gereği, Siyonist-Haçlı ittifakı; İslâm dünyasını kan gölüne çevirerek Büyük Ortadoğu Projesi´ni gerçekleştirmek, Irak ve Suriye´den sonra Türkiye´yi de sözde Kürdistan ile bölmek ve sömürmek emelindedirler. ?Küfür, tek millettir.? hakikatinden hareketle yüzyıllardır Hilal´e karşı savaşan Haçlılar (ABD-İngiltere-İsrail-Rus ittifakı); bugün de aynı kinle İslâm´a, Müslümanlara özellikle de İslam´ın son kalesi Türkiye´ye kuduz köpekler gibi saldırmaktadır.

Büyük İsrail/ Büyük Ortadoğu Projesi" (BOP) gereği, PKK terörünün ağırlıklı olarak gerçekleştirildiği Güneydoğu Anadolu´daki vilayetlerimiz bile onların hayali haritalarında yer almaktadır. Binlerce vatandaşımızı katleden, asker ve polisimizi şehit eden, Kürtleri ve etnik aidiyeti istismar eden PKK maşasıyla yıllardır bu bölgede hedeflenen, "Kürdistan" adı altında bir İsrail-ABD ortak yapımlı bir kukla devletçik kurmaktır. Suriye´nin kuzeyinde konuşlanan PYD maşasıyla yapılmak istenen şey de aynıdır aslında.

Emperyalist üst akıl aynı, kullanılan ve eşgüdümlü çalışan maşalar farklıdır. Emperyalist küresel güçlerin piyonları olan PKK, FETÖ, DAEŞ, D-HKPC´nin amacı da kültür ve gönül coğrafyamız olan komşularımızda (Suriye, Irak vs) yaşanan savaşların, kaosun ana sebebi de Büyük Ortadoğu Projesi´dir. Dini ve Müslümanları kullanan FETÖ darbe ve işgal girişiminin de, Güneydoğu Anadolu´daki alçak terör hadiselerinin, sivil katliamlarının de en önemli gayesi; terör ve iç savaşla birlikte kaos, korku, güvensizlik zaafiyeti oluşturmaktır.Böylece ülkeyi yönetilmez hale sokup devlete diz çöktürmek, millete de boğun eğdirmek, emperyalizmin Truva atları olan uluslararası örgütler vasıtasıyla ülkeyi bölüp işgal etmektir. Allah korusun, İslam´ın ve mazlum insanlığın en büyük kalesi, emperyal düzene baş kaldıran TÜRKİYE, teslim alınırsa emperyalist Siyonist-Haçlı ittifakının karşısında büyük bir engel kalmayacaktır.


Ülkesine ve milletine işgal ordularının bile yapamadığı ihaneti yapan, milletine ve devletine tankları doğrultup bombalar yağdıran asker üniformalı hainler temizlendikten 40 gün sonra "Peygamber Ocağı", şanlı ordumuz (TSK); büyük devlet aklının verdiği çok önemli bir kararla ülkemizi korumak, emperyalist Siyonist-Haçlı zındıka komitalarının (ABD, İsrail, İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya, Rusya...) vatanımız ve bölgemizle ilgili oyunlarını bozmak, onların satılmış, hain maşaları olan teröristlere (DAEŞ, PYD, YPG/PKK vs) hadlerini bildirmek üzere ?FIRAT KALKANI? isimli tarihi ve çok anlamlı bir dış operasyonla Suriye´ye girdi. Geç kalınsa da Suriye´nin kuzeyinde ABD ve İsrail uydusu sözde bir Kürdistan´ın kurulmasını engelleyecek çok önemli bir adımdır bu.Ayrıca kanayan yaramız Suriye meselesini çözmeye yönelik çok ciddi bir manevradır bu aynı zamanda.


15 Temmuz´da darbecilere ve emperyalist işgalcilere karşı ?Kuvay-ı milliye ve istiklal ruhu?yla büyük bir millî direniş gösteren Türk milleti, Kaf Dağı´ndaki Zümrüd-ü Anka gibi küllerinden yeniden doğmuştur. Kaf Dağı´na yolculuk eden Simurg gibi
hakiki kurtuluşun, bin yıllık ruhun mayalandırdığı sevgi, adalet, barış, ahlak ve huzur medeniyetini yeniden diriltmekte olduğunu, vazgeçilemez tarihi davasını idrak etmeye başlamıştır bu büyük millet.

Artık üzerinde "oyun oynanan" değil, "oyun bozan" hatta tarihte olduğu gibi "oyun kuran" bir büyük devlet olmaya başlayacağız. Hak-batıl (hilal ile haç) mücadelesi, daha net görülmeye, hak cephesi güçlenmeye, dallar meyveye durmaya başlamıştır.

Unutmayalım ki "Karanlığın en koyu vakti, aydınlığa en yakın olan andır."