Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ahmet SEZGİN


DiŞ GÜÇLERİN PROJESİ: FETÖ


15 Temmuz 2016´da ülkemiz, devlet ve milletimiz üzerinde gerçekleştirilen hain ve alçak darbe teşebbüsünün failleri; ABD, CIA, MOSSAD, İsrail ve İngiltere´nin başını çektiği Haçlı-Siyonist ittifakıdır. Peki, onların piyonu Fethullah Gülen kimdi?

28 Şubat postmodern darbe döneminde, imam-hatip liselerinin kapatılmasına, başörtüsü yasağına destek veren de, ?postmodern darbe?nin öncülerinden Çevik Bir Paşa´ya övgü dolu mektup yazan da Paralel Terör Örgütünün lideri Fethullah

Gülen´di. Başörtülü olarak ilk milletvekili seçilen Merve Kavakçı meclise girdiğinde ?Bu kadına haddini bildirin!? diye höyküren, milletvekili yemini etmesini engelleyen Başbakan Ecevit´e mahşer gününde öncelikle şefaat etmek isteyen de oydu.

Ülkemden ?28 Şubat darbesinden kaçtım.? diye milleti kandırıp bütün darbelerin merkez üssü ABD´ye sığınan da oydu.


?Papa cenapları?na ?dinler arası diyalog? sürecinde ?Emrinizdeyim.? diyerek sapık anlayışa sahip olan da oydu. Mavi Marmara´da uluslararası sularda şehit edilen 10 Müslüman kardeşimizin ardından ?Otoriteden izin almak gerekirdi.? diyerek

Siyonist İsrail´in yanında yer alan da oydu. Ateistlere, soysuzlara, ahlaksızlara, Haçlılara ve Siyonistlere; emperyalist ABD, İngiltere, Çin ve Rusya´ya etmediği bedduayı, Müslümanların çoğunun oy verdiklerine yapan da oydu. İslam dışı her kişi ve kesime hoşgörüde bulunup Müslümanlara şiddetli ve kin dolu olan da oydu. Kendisini ?kâinat imamı? gören de oydu.


"İslam´da siyaset yoktur." deyip yıllardır siyasete, ticarete bulaşanlar da onlardı. Üstad Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin tarihçe-i hayatıyla ilgisiz bir hayat ve metot takip edenler de onlardı. Diğer ?Risale-i Nur? gruplarına bile düşmanca davrananlar da onlardı. Bizim gibileri ötekileştiren, bizlere iftira atanlar da onlardı. Zaman´da eşcinselleri öven ateist yazarı barındıran da bunlardı. Terör örgütü PKK´nın siyasi sözcüsü HDP´ye oy verip PKK´lı teröristlerle işbirliği yapanlar da onlardı. Öğretmenlik, polislik ve askerî okul sınavlarında kendi mensuplarına sorular verip kopyayla memur olanlar da onlardı.


Gazeteci-Yazar Fatih Tezcan´ın dediği gibi: ?Mısır´daki darbeyi yaptıran güçler yani CIA, MOSSAD, MI6 ve diğerleri, Türkiye´deki darbeyi de yaptıran güçler olduğuna göre, neden Türkiye´de her şey bitmiş olsun? Tamam mı, bitti mi? CIA akıllandı mı?

Derin ABD´nin 60 senelik özel projesi Fethullah Gülen isimli vaiz, koskoca FETÖ; yüzlerce ülkedeki binlerce üssüyle, Cumhurbaşkanı´nın yanına kadar sızdırdığı adamlarıyla pes mi etti? Böyle sanan ölümcül bir hata eder.?


BOP çerçevesinde bölgenin bütünüyle yeniden dizayn edilmesi, haritaların fiili olarak yeniden çizilmesi an meselesi. Büyük Orta Doğu (Büyük İsrail) Projesi´ne göre hedeflenen sözde 3. Kürdistanla birlikte bölgenin yeniden şekillendirilmesi için

İslam dünyasının en güçlü ve potansiyel lider ülkesi Türkiye´nin zayıflatılıp durdurulması gerekmektedir. 100 yıl öncesinde Arap, Ermeni ve Rumları Osmanlı´ya karşı kışkırtıp ayaklandırarak emellerine ulaşan, Osmanlı´yı yıkıp parçalayan Siyonist-

Haçlı ittifakı şer aktörler, yine sahnede. Sahi, bu kaos içinde PKK, DHKP-C, Geziciler ne yapıyordur sizce? Sağ gösterip sol taraftan vurmanın da peşinde olabilirler. Müteyakkız olalım.


İnşallah millet ve devletimiz, "Çanakkale ruhu"yla görevini hakkıyla yapar. Allah, hepimize basiret, feraset, güç, cesaret, vahdet ve sabır ihsan etsin. Allah; bu ülkenin, devlet, millet ve ümmetin yardımcısı olsun.