Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ahmet SEZGİN


EMPERYALİZME KARŞI ONURLU DURMAK


Kıbrıs savaşında görev yapmış Saratoga isimli uçak gemimizi tatbikat sırasında kasıtlı olarak vuran, 5 askerimizi şehit eden Amerika´ya hiçbir karşılık verememe onursuzluğunu yaşadığımızda, hatta savaş sebebi bile sayılabilecek bu vahim uluslararası tecavüz, Amerika´dan önce dönemin Başbakanı tarafından "kaza" olarak nitelendirildiğinde ben 1992 yılında Ankara/ Polatlı Topçu ve Füze Okulu´nda asteğmen öğrenciydim. Bu acziyet ve zillet durumu yıllarca onuruma dokundu.


Irak´ta şimdiki iktidar partisi döneminde bir Amerikalı şerefsiz subay, askerlerimize çuval geçirdiğinde de hiçbir karşılık (Kurtlar Vadisi filmindeki Polat´ın intikamı hariç!) verilmemişti. Ne kadar kahırlandığımızı hiç unutmadım.


Sınırımızı defalarca ihlal ederek bağımsızlığımıza halel getiren, zalim Esed ile birlikte Suriyeli Müslümanlara, Türkmen soydaşlarımıza bombalar yağdıran emperyalist Rus uçağını haklı olarak düşüren Türk ordusu ve hükümetini yürekten tebrik ediyorum. Daha önceki onursuzluklara karşı çıkıp şimdiki onurlu ve cesur duruşu eleştiren, ülkesinden yana olmayanları da şiddetle kınıyorum.


Atalarımız "Ayıdan post, gâvurdan dost olmaz." diye boşuna dememiş! Ama bazıları bu hakikati anlamak istemiyor. Haçın, küfrün tek bir millet olduğunu, Müslümanların, yani ümmetin ancak birleşerek, tek vücut olarak küfre ve zulme karşı dik durabileceklerini, aksi durumda zillet içinde acı ve gözyaşları içinde sürünmeye devam edeceklerini ne zaman anlayacağız?


Bizim tek vatan gemimiz var: Türkiye. Gâvurun gâvurluğunu, zalimin zulmetmesini anlıyoruz da içimizdeki Siyonist ve Rus âşıklarını anlamak zor gerçekten. Beyaz Türkleri, sabetayistleri, pakradunileri, kripto Yahudi, Ermeni ve Rumları, ruhunu satmış veya kimlik hafızasını yitirmiş mankurtlaşmış güruhu anlıyorum. Domuzsever bazı mankurt aydınlar, son zamanlarda Rus ayısını da çok sever oldular! Onların asıl vatanları burası da değil zaten. Ama birilerine, bir gruba, bir parti ve ideolojiye olan kinlerinden dolayı sağduyusunu kaybedip aklıselimini yitirmiş vatanseverlere, Müslümanlara ne demeli Allah aşkına?


Nusret Çiçek´in de dediği gibi: ?Bölgedeki cambaz oyunlarının asıl hedefi Türkiye´dir. Ortadoğu yangın yeri, Türkiye tek başına söndürmeye çalışıyor.


Zekâ geriliği olanlara soruyorum... Durdurulan o tırların ne yapmak istediğini şimdi anladınız mı? Türkiye olmasaydı Türkmenler kaç saat ayakta durabilirdi?


Küfür bir millet birleşti, bir avuç Türkmen´e saldırıyorlar. Onlar da son damlasına kadar direniyor. Ve de ruhumuzla, yüreğimizle direniyoruz. Türkiye´nin gücünü görmek istemeyenler görsünler...? (Vahdet Gazetesi, 28.11.2015)


Siyonist-Haçlı zındıka komitesinin, onların uşaklarıyla domuz ve ayı dostlarının şerrinden Allah bizleri muhafaza eylesin.
Azerbaycanlı şair Ahmet Cevat´ın haykırdığı gibi: ?Çırpınırdın Karadeniz, bakıp Türk´ün bayrağına!?