Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ahmet SEZGİN


ERMENİ MESELESİ VE HAÇLI ZİHNİYETİ


1915 Ermeni tehcirini ?soykırım? olarak niteleyen yasa tasarısı Almanya Federal Parlamentosunda kabul edildi. Bu duruma hiç şaşırmadım ama Hitler´in torunlarının bu mesnetsiz, haksız kararını da şiddetle lanetliyorum.

Tarihlerinde sayısız soykırım, zulüm bulunan emperyalist Batılılar; bize ihanet edinceye kadar ?teba-i sâdıka? (sadık millet) denilen Ermenileri, farklı ırk ve inan mensubu olanları hürriyet, barış ve adalet ve esenlik içinde yaşatan Osmanlı´yı, şanlı tarihimizi yalan ve iftiralarla karalamaya çalışmaktadırlar. Bilelim ki, onlar hiçbir zaman bizim, Müslümanların dostu olmadılar, olmayacaklar da. Müslüman atalarımız ?Ayıdan post, gâvurdan dost olmaz.? dememişler miydi?

Biz, Almanlar ile Birinci Dünya Harbi´ne katıldığımızda, Çanakkale´de ?müttefik? olduğumuzda da onlar bizim dostumuz değillerdi. O zaman bile Müslümanlarca kutsal sayılan Kudus şehri, İngilizler tarafından işgal edilince bütün Haçlılarla birlikte Almanlar da bayram sevinciyle ?düşman? İngilizlerin zaferini kutlamamış mıydı?

Ankara/Polatlı Topçu ve Füze Okulu´nda Uçaksavar Bölüğünde asteğmen öğrenciyken, ?dost? ve ?düşman? kuvvetlerin, ülkelerin uçaklarını bizlere tanıtan, o uçakların havada nasıl tanınacağını fotoğraflarla bize anlatan binbaşı komutanımıza bir soru sormuştum:

?Komutanım, Yunanistan, bizimle birlikte NATO üyesi diye onların uçaklarını da dost ve müttefik uçak kabul edecek miyiz?? dedim. Asteğmen öğrenci arkadaşların çoğunun sormak istediği soruyu sormuştum aslında ama komutan da dâhil hiç kimse, birinin bu can sıkıcı ve bizleri sorgulayan bu soruyu soracağını tahmin etmemişti. Kısa bir sessizlikten sonra komutanımız, asık suratlı olarak ama sorumun ne kadar da doğru ve mantıklı olduğunu da kabul etmiş bir çaresizlik içinde ?Bırak hoca, o işleri karıştırma!? diye beni susturmuştu.

Sözde Kürt halkının hak ve özgürlükleri için savaştıklarını söyleyen aşağılık, kahpe, materyalist terör örgütü PKK´nın birçok lideri ve elemanı Ermeni, Yahudi asıllı değil miydi? Bir zamanlar elçiliklerimize saldıran Ermeni ASALA terör örgütü, birden yok olunca yerini PKK almamış mıydı? Şimdi bu Siyonist güdümlü Haçlı Batılıların sözde ?Ermeni Soykırımı? yalanlarına niye şaşırıyorsunuz?

Bizimle dost, müttefik görünen ABD, bize her zaman düşman değil miydi? 1974 yılında ?fetih ruhu?yla hiç beklenmedik bir şekilde ?Kıbrıs Barış Harekâtı?nı yaptığımızda ?müttefikimiz? ABD, bize her türlü ambargoyu koymamış mıydı? Yıllardır bu ülkenin ve İslam dünyasının başına bela olan PKK´yı her yönüyle destekleyen, yönlendiren onlar değil miydi? ABD, bu ülkede ?ÇEKİÇ GÜÇ? altında, PKK´yı yıllarca beslemedi mi?

Bizimle Suriye ve PKK üzerinden açıkça savaşan ABD´nin askerlerinin, Suriye´deki PKK´nın kolu olan PYD armaları takmalarına niçin hayret ediyorsunuz? Aramızdaki büyük kavganın, bir hak-batıl (Haç ile Hilal) savaşı olduğunu bilelim. Ona göre saflarımızı doğru belirleyelim. Küfrün tek millet olduğunun, bu sebeple de şu gâvur ?müttefik?lerden bir hayır gelemeyeceğinin bilincinde olalım. AB´nin de aslında bir Hıristiyan Birliği Projesi olduğunu bilelim. Bize açıkça savaş ilan edenlere karşı güçlenip onurlu, dik ve cesur olalım. Gücümüzü Hak ve milletten alarak büyük Türkiye´ye yakışır şekilde hareket edelim. İslam Birliği için gayret edelim. Hiç olmazsa bu vesileyle hakikatleri anlatalım. En azından bu kahpeleri İncirlik üssünden kovalım.
?Tükürün Ehl-i Salib´in o hayâsız yüzüne!/ Tükürün onların asla güvenilmez sözüne!/ Medeniyet denilen maskara mahlûku görün:/ Tükürün maskeli vicdanına asrın, tükürün!? (Mehmet Akif Ersoy)