Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

M. Yetkin KARAMOLLAOĞLU


KÖŞE YAZARLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Değerli okurlarım; Gazetemiz Bilgi Gazetesi, her yıl kendisini yenilemekte ve çevrede basının aranan gazetesi olmaya devam etmektedir.


Değerli okurlarım; Gazetemiz Bilgi Gazetesi, her yıl kendisini yenilemekte ve çevrede basının aranan gazetesi olmaya devam etmektedir.
Köşe yazarlarımızdan Baha Rahmi Özen´in peygamberimizle ilgili araştırma eseri hemen herkesçe kapışıldı.
Yine köşe yazarımızdan Yılmaz İmanlık ve Ahmet Sezgin´in eserleri de yurdun dört köşesinde ilgi görmeye devam ediyor. Kendilerinin okullar tarafından konferans için davet edilmesi de bizler için büyük bir onurdur.
Zeki Ordu kardeşimizin de yazdığı son eserinin, yine çevrede aranan eserler arasında olduğunu belirtmek istiyorum.
Gazetemizin köşe yazarlarından Seyfi Günaçtı´nın ise uzun bir araştırma sonrası Belediye Kültür serisine eklediği ?Termespor´un Dünü Bugünü? adlı eseri de okumaya değer bir eser oldu.
Yazarlarımızı kazandırdıkları bu eserlerden dolayı tebrik etmek istiyorum.
Yine gazetemizin çıkışından tasarımına kadar çalışarak her hafta dağıtıma hazırlanması ayrı bir hassasiyet.
Ayrıca ticari çalışmaların içinde olup muhabir kardeşimizi de unutmamak gerekir. Bir de yavrusu oldu. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Gazetemizin o makineyi çalıştıran genç operatörünü de ayrıca tebrik ediyorum.
Bu arkadaşlarımız hiç yılmadan her hafta yayın hazırlığını özverili şekilde devam ettiriyorlar. Kendilerini bir kez daha kutluyorum.
Gazetemizin sahibi Dilek Hanım, haftalardır rahatsızlığı nedeniyle gazetemize gelememektedir. Kendisine acil şifalar diliyor bir an önce aramıza katılmasını bekliyoruz.
Değerli okuyucularımız gazetemiz her gün daha hızlı şekilde gelişmeye devam ediyor. İş Kur dan aldığımız arkadaşlarımız da ekibimize yeni soluk kazandırdı. Gazetemizin sizlere en seri şekilde ulaşması için dağıtım servisimiz aralıksız çalışıyor.
Gazetemiz adına bu çalışan kardeşlerimizi de tebrik ediyor, sizlere her zaman güzel haberlerle ulaşmayı diliyoruz.
Yarınınız bu günden güzel olsun.