Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Hasan ÖZDEMİR


NEREDESİN EY İSLAMOĞLU

NEREDESİN EY İSLAMOĞLU


Neredesin ey İslamoğlu? Hepinizin baş belası olan İsrail, Müslümanlar için en kutsal zaman dilimi olan Ramazan Ayında kumsalda oynayan çocuklar da dâhil olmak üzere tüm sivil halkın üzerine bombalar yağdırıyor,nerdesin? Mübarek ayda oruç tutuyoruz, bombalar gökten yağmur gibi yağıyor, neredesin? Adamlar bizim Allah`ımıza kafa tutuyorlar! Adamlar bizim peygamberimizi de, dinimizi de yok sayıyorlar! Adamlar o bölgede yaşayan Müslüman halkı insandan bile saymayarak, özellikle bu zamanı seçiyorlar! Çünkü onlar üstün ırk! Ve onlar çok güçlü, bizimle adeta dalga geçiyorlar.

Müslümanlar tarih boyunca hurma ağacının dallarını saymakla meşgul bırakılırken, onlar bilimle uğraştı. Her biri para dehası olmakla kalmayıp, bilimi de kullanarak daha da güçlendiler.1947 yılından beri yerleştikleri toprakları her iki yılda bir, zorla veya parayla alarak genişletip hedeflerine ulaşıyorlar. Osmanlı onları “ döndüreceğim “ diye çabalarken, onlar çoktan karşı kıyıya varmışlardı bile… Hem de bizim gemimizle. Birçoğumuz onların derdini hep petrol sandık ama petrol bu işin görünen finansal yüzü. Onların derdi bambaşka. Onların derdi, Kudüs`te yaşayan ilk krallarının yaptırdığı ve kendi adını taşıyan “Süleyman Tapınağını “Her ne pahasına olursa olsun yeniden inşa ederek Mesih`i gökten indirtmek! Beklenen Armagedon savaşını başlatarak dünyanın sonunu getirtmek! Var oluş sebepleri de bu… Mesih gelecek, savaş başlayacak, savaşı “o seçilmişler ” kazanacak… Ve sonrasında Yeni Dünya Düzeni adı altında “ Tanrı İmparatorluğu” kurulacak. Ve onlar barış ve mutluluk içinde gül gibi yaşayıp gidecekler. Tek amaç bu! Bu hedeflerine ulaşmak için yavaş yavaş, acımasızca katliamlar yaparak ilerliyorlar. Artık onlara dur! Diyebilecek ülke de yok ortada.

Neredesin ey İslamoğlu? Suriye`deyim. Orada boğazlanacak biraz müslüman var, kökünü kazıyıp,Kabeyi de yıktıktan sonra geleceğim. Irak`tayım parçalama işi bitsin, yeni devletler kuralım sonra geleceğim. Mısır`dayım. Ben daha yeni seçildim, başkanlığa doyamadım, şimdi olmaz. Suuddayım, Hıristiyan elenekleriyle donamış bir şövalye tarikatı tarafından şövalye olarak ilan edildiğimden sessizlik yemini ettim. Altın döşeli hamamlı uçaklarıma, altın taslarında löpür löpür havyarlara, haremdeki güzel kızlara doyamadım, şimdi gelemem. Katar`dayım, paralarımı katar katar katlamakla meşgulüm. Dubai`deyim gökdelenlerimi dikip geleceğim. O zaman da iş işten çoktan geçmiş olacak İslamoğlu. Sıra size de geldiğinde ki,inşallah gelecektir. O zaman bir Müslüman ülke kalmayacaktır yanınızda.

Bir Türkiye var bağırıp çağıran. Onu da sallayan yok. Dinleyen yok. Kalmayan komşularıyla problemli, sözü dinlenmeyen bir ülke olduk artık.Şimdi tutmuş kola içmeyerek, deterjan kullanmayarak, Yahudilerin sahibi olduğu firmaları protesto ederek bu işi çözeceğimizi sanıyoruz. Üstelik bunu Yahudilerin sahibi olduğu bilişim sistemlerini kullanan bilgisayarlarımızdan, telefonlarımızdan yapıyoruz! Heyhat! Çarşambayı perşembeye bağlayan gece Kadir Gecesi. Zulme uğrayan tüm Türk ve Müslüman kardeşlerimiz için dua edelim. Onlara cömertçe yardım edelim.
Yarınınız bu günden daha güzel olsun, kalın sağlıcakla…