Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Hasan ÖZDEMİR


ŞEYTANLA ORTAKLIK OLMAZ


Sevgili okuyucularım,

Güzelim vatanımız son 15 gündür yine kan gölüne döndü. Tam bir ateş çemberinin içinde kaldık. Askerimiz, polisimiz kahpe kurşunların hedefi oldu. Kimisi çocuklarının yanında, kimisi babasıyla konuşurken kahpece vuruldular. Yine ocaklara ateş düştü. Ülke olarak yüreğimiz yanıyor.

Binlerce şehidimizin kanı ellerine bulaşmış adam İmralı´da oturmuş, fiilen genel başkanlık yapıyor. İçerdeki yalakaları da HDP´yi ve temsilcilerini parlatmaya devam ediyor. Türkiye´yi nereden nereye getirdiler, yazıklar olsun. HDP=PKK. Var mı başka izahı?

Bir çözüm süreci diye tutturdunuz, akil adamları da masanın etrafına dizdiniz ne oldu? Şeytanla neyi çözeceksiniz. Bunların başı belli değil, kıçı belli değil, kimi muhatap alacaksınız beyler? Siz çözüm süreci derken onlar içerdeki şer yuvalarını silahlarla donattılar. İyice palazlandılar. Şimdi her yerde silahlar, bombalar patlıyor, saldırılar düzenleniyor. Sonrası malum uçaklar, kobralar havalanıyor, bomba üstüne bombalar atılıyor. Ardından operasyonlar yapılıyor. Yine son 15 günde terör yuvalarına karşı yapılan operasyonlarda, yerleri daha önceden de bilinen, nedense o ana kadar tutuklanmayan iki bine yakın örgüt üyesi tutuklanıyor veya gözaltına alınıyor. Sırça köşklerde oturan lider kadrolar da bunların içinde tabi ki. Sonra misliyle hesap sorulacak diye her şehit haberinden sonra nutuk atıyorsunuz. Siz dışarıda Kandil´i, Irak´ı bombaladıkça onlar içerde güpegündüz yol kesiyor, araç yakıyor, adam kaçırıyorlar. Bu mu hesap sormak?

Seçimden 10 gün sonrasını hatırlayalım. 80 milletvekili çıkaran HDP Muş´ta kutlama yapıyor. Sanırsınız birinci parti? Neyse lafı fazla uzatmayayım bir ara kendisini seçim zaferi sarhoşluğuna fazlasıyla kaptıran Muş Milletvekili Burcu Çelik Özkan alıyor eline mikrofonu ve ?Bu memleketten defolup gideceksiniz. Bize uzattığınız o keleşi size çevirmesini biz çok iyi biliriz? diyor. Dakika bir, gol bir. Hani birkaç gün daha bekleseydin diyorum ama mümkün değil, gözleri kin dolu milletvekilinin.

Çok değil bu rezalet sözlerden tam bir ay sonra bu defa mikrofonu eline alan HDP Hakkâri milletvekili Abdullah Zeydan barış adına lanet okuyor bizlere??PKK Türkiye´yi güller bahçesine çevirmek istemeseydi, PKK´nın öyle bir gücü var ki, sizi tükürüğüyle boğar.? diyor. Biz de bu adamlara devlet bütçesinden maaş veriyor, partilerine hazine yardımı yapıyoruz. Yapılan bu yardımlar bize kurşun olarak, silah olarak geri dönüyor. Ne güzel memleket değil mi?

Kına çalın HDP´ye oy verenler. Bu hainleri meclise gönderenler, Demirtaş çalsın siz oynayın.

Kalın sağlıcakla?