Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Ahmet SEZGİN


SİYONİST-HAÇLI OYUNU VE FERYADIM


Altı yıl önce yani 2009´da bir yazımda bugün bizleri haklı çıkaran şunları yazmıştım:

Yüzyıllardır Hilal´e karşı savaşan Haçlılar, bugün de aynı kinle İslâm´a ve Müslümanlara kuduz köpekler gibi vahşice saldırmaktadır. ?Küfür, tek millettir.? hakikatinden hareketle ABD-İngiltere- İsrail ittifakı, Irak´tan sonra Suriye, İran ve Türkiye´yi bölmek ve parçalamak emelindedir. Bu şer güçler, İslâm dünyasını kan gölüne çevirerek Büyük Ortadoğu Projesi´ni (Siyonist Yahudilerin (´´arz -ı mev´ud´´ ismiyle inandıkları Büyük İsrail İmparatorluğu) gerçekleştirmek ve bu bölgeyi sömürmek azmindedirler.

?Artık ey millet ?i merhume, sabah oldu uyan!
Sana az geldi ezanlar, diye ötsün mü bu çan?
Ne Araplık ne Türklük kalacak aç gözünü!
Dinle Peygamber-i zişanın ilahi sözünü.
Medeniyet (!) size çoktan beridir diş biliyor;
Evvela parçalamak, sonra da yutmak diliyor.? (Mehmet Akif)

ABD ? İsrail ? İngiltere´nin Siyonist-Haçlı ittifakı karşısında bir ?Hak cephesi? oluşturalım. Fitne ve fesattan uzak durup Müslümanlar olarak birbirimizi Allah için sevelim. Dilsiz şeytan olmamak için zulme karşı direnelim, kenetlenelim, haykıralım! Hangi siyaset ve inanç grubu olursa olsun, zalimlere karşı haklının yanında olalım. Zalimlere beddua, mazlumlara dua ve yardım edelim. Kınayıcıların kınamalarından korkmayalım. Hakk´a tapıp hikmete ram olalım. Zalim ve sömürgeci güçlerin mallarını boykot edelim. Bütün insanların ?can, mal, din, akıl ve namus? emniyetini yüce bir vazife bilelim.

Yener Dönmez, Vahdet Gazetesindeki köşesinde son günlerde yaşadığımız dehşetengiz terör olaylarıyla ilgili çok çarpıcı ve ürpertici bir analizde bulunuyor: ?Bildiğiniz gibi İngiltere ile ABD´nin ünlü bir planı var. Taa Osmanlı döneminde adımını attığı Kürtleri kışkırtma ve bölgede Türklerle Araplar arasında tam kopukluğu sağlayacak Kürt devleti tesis etme. Bunu da dört parçaya oturtuyorlar. Türkiye-Irak-Suriye-İran´da kurulacak dört parçalı yapıların daha sonra bir federasyona dönüşmesi ve Kürt devletini kurması. Böylece bölgedeki bu dört devlet de istikrarsızlaşacaktı.

Öyle de oldu. (?)

Üçüncü parçada sıra Türkiye´de. Ancak Türkiye´de Kürtleri kopartmak için büyük ve kanlı bir çatışma olması gerekiyor. PKK stratejilerinde eskiden beri bu ?serhildan? olarak yer alıyor. Yani halk ayaklanması. Çünkü halk ayaklanması olunca bunun uluslararası hukukta karşılığı var. IŞİD terörü Suruç´ta PKK´ya yakın 32 genci havaya uçurdu. O günden beri de bölgede kan durmuyor.

Muhtemelen IŞİD´i Irak ve Suriye´de kullandıkları gibi Türkiye´de de daha çok kullanacak ve bölgeyi iyice kan gölüne çevirecekler. (?) Barzani ve PYD´nin cazibesiyle Güneydoğu bölgesindeki halk farklı hayaller ve maceralara sürüklenecek. Sonrası zaten PKK´nın başlangıcından beri var olan kopuş aşaması. (?) IŞİD meselesi, Mezopotamya denilen bölgeye nizam vermekle ilgili. IŞİD, dört parçalı Kürt devletinin üç parçasını tamamlamak için kuruldu. Irak ve Suriye´de işini yaptı. Sıra Türkiye´de?? (31.07.2015)

"Barış" adına verdiği büyük tavizlerle, yanlış kişi, yapı ve metotlar ile yürüttüğü "çözüm süreci"yle ülke ve ümmetin birçok konuda başına sıkıntılar açan hükümet ve devletin, geç kalınmış ve yetersiz olsa da teröre karşı verdiği mücadelesini dinim, vatanım, milletim ve insanlık adına bir şehit kardeşi olarak yürekten destekliyorum.

Allah; millete ve ümmete merhamet, adalet, basiret, feraset, vahdet, güç, cesaret, sabır ve şuur nasip eylesin. ?İçimizdeki beyinsizler yüzünden bizi de helak? etme yarab! ?Bizi ezansız, minaresiz, bayraksız, vatansız, Ramazansız, Müslümansız bırakma Allah´ım!? Vatan, millet, bayrak, İslam düşmanlarının, uluslararası Siyonist- Haçlı zındıka komitelerinin, onların taşeronu teröristlerin, hainlerin Allah belasını versin. Her türlü aşağılık, şerefsiz terörist ve hainlere kahhar ve züntikam ismiyle muamele eylesin. Allah; tek vatan gemimizi, milletimizi, ordumuzu, polisimizi korusun.

Şehitlerimize, terör sebebiyle öldürülen vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet; aileleriyle birlikte bütün sevenlerine, milletimize sabırlar niyaz ediyorum. ?Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın/ Siper et gövdeni dursun bu hayâsızca akın!?