Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Hasan ÖZDEMİR


SU UYUDU, PKK UYUMADI


Bu hafta da sizlere içinizi ısıtacak, geleceğimize umut verecek şeyler söylemek için yazmaya başladım ama olmadı. Hollanda´yı 3-0 yendiğimiz büyük zaferden de söz edecektim, o da olmadı. Şerefsizler yine yaktılar yüreğimizi.

İki yıldır içeriğinin ne olduğunu hala kimsenin bilmediği bir süreçtir gitti. Asker kışlaya, polis karakollara çekildi. Bölgenin huzuru için teröristler ne yaptılarsa eyvallah dedik.


Şimdi ülkemizin çevresini saran ateş içeride de yaşananlarla birlikte yüreklerimizi adeta kor alev gibi yakmaya başladı. Her gün gelen şehit haberleri iyiden iyiye sabırları zorluyor. Hele hele dün, şimdilik 16 aslan gibi delikanlımızın pusu kurularak şehit edilişinin haberi tüm yurdu üzüntüye boğdu. Ateş tüm ülkemizi sardı. Tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek vatan ülküsünden sapmak isteyenlerin yangın yerine çevirdiği ülkemizde; milletimizin sağduyusunu kaybetmeyeceği, asırlardır sergilediği vakur duruşu sergileyerek, çapulculara pirim vermeyeceğine inancım sonsuzdur.


Güvenlik güçlerimizin ülkemizin ve milletimizin huzuru için göğsünü siper etmesinin sonucunda kazanan ülkemiz ve milletimiz olacaktır. Hiçbir güç; bu acılara rağmen birliğimizi, dirliğimizi, bütünlüğümüzü bozamayacaktır. Tek bayrak altında hür ve özgür biçimde yaşamak için verilen mücadelede şehit düşen Mehmetçiğimizin ve güvenlik güçlerimizin her zaman olduğu gibi daha çok desteğe ihtiyacı vardır.


Biz hep haksız olalım, yanılalım diye dua ettik. Dilimizin döndüğünce, aklımızın erdiğince yazdık. Barış süreci denildikçe onlar şehirleri adeta silah deposuna çevirdiler. Kimse silahını alıp gitmedi bu ülkeden. Ne HDP, ne Kandil ne de
İmralı yetkili değildi bu konuda. Bunu sağır sultan dahil, herkes biliyordu. Teröristle anlaşma yapılmaz, masaya oturulmaz ancak mücadele edilir dedik, sarı öküz hikayesi dedik, tilkiyle yılanın dostluğunu yazdık nafile. Sesimizi kimseye duyuramadık. Sadece ben mi benim gibi niceleri. İnanmak istedik akil adamlar gibi. O da olmadı. Barzani bölgesine sahip çıkıp kovmadı Karayılan´ı. Orada besleyip salıyor üzerimize. Biz de aman petrolü kesmesin diye bir laf edemiyoruz.


Eskiden Molotof, taş atan şerefsizler şimdi keleşlerle, roketatarlarla şehir merkezlerinde, uluslar arası karayollarında geziniyor, terör estiriyorlar. Kadın erkek demeden öldürüyor, yakıp yıkıyorlar. Adam kaçırıyor, propaganda yapıyorlar.

Bunlara ve bu şerefsizlere yardım ve yataklık edenlere aynı muameleyi yapmadıkça bize huzur olmayacak bunu bilin. Ey AKP, CHP ve MHP! Ayağa kalkın, ülke kan gölüne dönüyor. El ele verip meclisten başlayarak bu işi bitirin.


Daha yazımı bitirmeden Iğdır´dan 10 şehidimizin haberi daha geldi. Ocakların ateşi daha sönmeden yine yandı yüreğimiz. Siz daha seçimle uğraşadurun. Su uyudu, PKK uyumadı.


Bu vatan için canlarını feda eden, görevi bu vatanı ve bizleri korumak olan şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Yüce Türk Milletinin başı sağ olsun.