Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ahmet SEZGİN


TERÖRLE ETKİN MÜCADELE


Ülke ve millet olarak çok zor zamanlardan geçiyoruz. Ülkemiz, milletimiz ve devletimizin istiklali ve bekasıyla ilgili büyük tehlike henüz geçmiş değil.Haçlı-Siyonist ?zındıka komitaları?yla onların alçak, şerefsiz ve hain uşakları her yönden içerde ve dışarıda saldırmakta bize.

40 yıldır ülkemizde binlerce asker, polis, korucu ve sivil vatandaşımızı şehit eden alçaklara, namussuzlara, bizleri bölmek, parçalamak ve ülkemizi işgal etmek isteyen çok yüzlü emperyalist terör devletlerine, Siyonist-Haçlı zındıka komitalarına (ABD, İsrail, İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya, Vatikan, Rusya, Çin ...) onların satılmış, hain maşalarına, "milleti alçakça vuran darbelere", "onlara alkış dağıtan kahpelere", alçak teröristlere (PKK, FETÖ, DAEŞ, DHKP-C vs) binlerce lanet olsun. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize sabırlar niyaz ediyorum.

Başta PKK olmak üzere FETÖ, DAEŞ gibi terör maşaları tarafından ülkemize ve milletimize yapılan her türlü yıkıcı, bölücü, tehdit edici terör faaliyetlerini ve odaklarını bitirme hususunda ilk defa bu kadar kararlı ve etkili adımlar atılmakta; terörü bitirme, en azından en aza indirme hususunda topyekûn çok büyük bir mücadele verilmektedir. Terörle mücadelede içerde ve dışarda çok yönlü bir politika izlenmektedir. Her şeyden önemlisi bu hayatî meselede samimi ve çok güçlü olarak savunmadan hücuma geçilmiştir.

Terörle mücadelede her şey göze alınarak, asla masaya oturulmadan yola devam edilmelidir.Eski hatalara ?çözülme sürecine- asla dönülmemelidir.Eşkiyanın dünyaya hükümdar olamayacağını hem küresel zındıka komitelerine hem de onların şerefsiz piyonlarına, kahpe maşalarına Yavuz gibi davranarak gösterilmelidir. Mesele, bu ülke, millet, devlet ve ümmetin bekası meselesidir. İşte bu sebeple "Ya devlet başa ya kuzgun leşe!" denmelidir artık .FETÖ darbe girişimi ve temizliğinden sonra terör ve teröristlerle mücadele hususunda asla vaat ve nutuk değil; cesur, güçlü ve millî icraat beklemektedir bu millet.

Yıllardır PKK´ya açık destek veren; devlete, hukuka, millete meydan okuyan, anayasa suçu işleyen, Kürtleri provoke ve tehdit eden, ülkemizi bölüp Siyonist-Haçlı emperyalistlerin güdümünde, İsrail´e yoldaş sözde ?Kürdistan? kurmaya çalışan, uluslararası zındıka güçlerin piyonu, terör vekillerinin, bu milletin meclisinde olup devletten maaş almaları, bu milletin yüreğini yakmakta. Sözde barış ve demokrasi taraftarı, PKK destekçisi ve sözcüsü HDP´li bazı milletvekillerinin tutuklanmasını, gözaltına alınıp yargılanmasını çok geç ama çok doğru ve sevindirici bir gelişme olarak görüyorum. Şu unutulmamalıdır ki, artık bu ülkenin ?Kürt sorunu? yoktur, Kürt kökenli vatandaş ve dindaşlarımızın ?PKK, HDP ve terör meselesi? vardır.

Ey zalimler, ey vatan haini teröristler, ey deni kundakçılar! Arkanızı, sırtınızı dayadığınız, tasmalarınızı elinde tutan emperyalist efendileriniz kurtarsın sizi. IV. Murad´ın dediği gibi: "Allah, peygamber korkusu bilmez alçaklar! Unutmayın ki, intikam gecikir ama asla yaşlanmaz!"

Bu yüce millete diz çöktüremeyecekler, bu cennet vatanı bölemeyecekler, bu devleti yıkamayacaklar, ay yıldızlı al bayrağımızı indiremeyecekler, İstiklal Marşı ve bayrağımızı değiştiremeyecek, ezanı susturamayacaklar. Bin yıllık ruh kökümüzden (din, dil ve tarihimizden) bizi asla koparamayacaklar; "Büyük Doğu" ve "diriliş medeniyeti" isimli yüce ülkümüzden bizleri vazgeçiremeyecekler.