Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Selim EROĞLU


YUSUF ABİ İÇİN NE DEDİLER…

YUSUF ABİ İÇİN NE DEDİLER…


“Yusuf Hocamı çok güzel anlatmışsınız. Ağzınıza, yüreğinize, gönlünüze sağlık. Adam gibi adamdır, Koca Yusuf.” (Orhan Orman)

“Ben de Yusuf Abi’yi tanıyorum. Terme, hocanın değerini bilmelidir. (Mustafa Cemal Tomar- Öğretmen)

“Bir makale yetmez Yusuf Abi’yi tanımak için. Devam et iki veya üç hafta. (Fahrettin Uzun)

“Yusuf Abi, bizim değerli bir büyüğümüzdür. Çeşitli konularda fikirlerine başvurduğumuz saygın bir kişiliktir. Rabbim ömrünü uzun ve sağlıklı kılsın inşallah. (Tahsin Tilbi - Öğretmen)

“Yusuf Öz, hayatı dolu dolu bir insan, hiç boş yer kalmamış. Allah uzun ömürler versin inşallah. (Haydar Aydın – Sancaklı Muhtarı)

Yusuf Öz müdürüm, rabbim ömrünü hayırlı uzun eylesin. Kalemine sağlık, çok güzel özetlemişsin. Müdürüm çok değerlidir. Ellerinden öperim. (Mehmet Terzioğlu - Öğretmen)

“Gerçekten bu köşe yazınla Terme için önemli bir eksikliği tamamlamışsın. Bu vesileyle Yusuf Hocama selamlar. (İsmail Sağlam – İmtel Müdür Yardımcısı)

“Beğendim, Yusuf Öz’ü çok iyi tanıtmışsın. Kendisi bile bu kadar iyi anlatamazdı. Ben bile pek çok kişiye ulaşamadığım zaman Yusuf Öz’e başvurmuşumdur. Kısacası o Terme’nin hafızasıdır. (Seyfi Günaçtı – emekli, eğitimci, araştırmacı, yazar)

“Hazırcevap konuşmacıları ben de severim. Yusuf Hocam, tecrübeli, tarih bilgisi ve hafızası kuvvetli. Kendisini tebrik eder, uzun ömürler dilerim. (Yaşar İpek – Sağlıkçı, Isparta)

“Duruş, asaletten, atadan kaynaklanıyor. (Hulki Uzun – Emekli İmam)

“Hiç görmesiydim bile sadece bu yazıdan Yusuf Öz’ü yeterince tanırdım. Harika bir tanıtım ve harika bir yazı. Bir değeri daha tarihe mal etmiş oldunuz.” (Zeki Ordu – Emekli Öğretmen, yazar)

“Şayet birileri Yusuf Öz kimdir diye sorarsa, senin köşe yazını okumasını önereceğim. Çok güzel bir demo olmuş.” (Mustafa Baş – Kocaeli )

“Yusuf Hocamı Terme Öğretmenevinden tanıyordum ama bu kadar derin tanımak senin yazısıyla nasip oldu.” (İbrahim Sezer – Şube Müdürü)

“Kendisini mutlaka görmüşümdür. Şimdi bu anlattıklarınızla daha iyi tanımış olduğumu beyan etmek isterim.” (Turan Zeki- Almanya’dan)

“Bulan sevinmez, kaybeden üzülmez” sözünü Yusuf Abiyi anarak bulunduğum ortamlarda ben de kullanırım. Hele komşum, abim, rahmetli Ahmet Güney’le ‘Hışır Ahmet’ diye şakalaşırdı. (Mahmut Üçağaç – Şube Müdürü)

“Yusuf Abiyi tanıyor olmak bir çoğumuz gibi benim için de bir gurur kaynağı, Allah uzun ömürler versin.” (Ömür Kuş - Öğretmen)

“Allah, Yusuf Abime ve hepimize sağlıklı uzun ömürler versin. (İsmet Aydemir - Öğretmen)

“Gerçekten Yusuf Hocamı çok iyi tanıtmışsın; kalemine, yüreğine sağlık.” (Hüseyin Türkmen - öğretmen)

“Harika Hocam, ben de Hüseyinmescit’e gittikten sonra tanıdım.” (Muammer Çiftçi-Emekli İmam)

“ Çok babacan, özünde candan.” (Oğuz Esat Keskin)