Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

TERME VE ÜNYE 9. KEZ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

 TERME VE ÜNYE 9. KEZ  İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Terme ve Ünye sınırı Akçay mevkiinde faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Samsun Tesisi, bu yıl 9.sunu düzenlendiği geleneksel iftar yemeğini kendi tesislerinde düzenleyerek kapılarını Terme ve Ünye´ye açtı.

Kastamonu Entegre Samsun Tesisi geleneksel iftar yemeğinde Ünye ve Terme´yi buluşturdu.
Terme Akçay Mevkiinde faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Samsun Fabrikası geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 9.´sini düzenlediği iftar programı 23 Mayıs Çarşamba günü fabrikaya ait sosyal tesiste gerçekleştirildi.
İftar yemeğine Terme ve Ünye protokolü, her iki ilçenin basın kuruluşları, satış bayileri, tedarikçi ve nakliye firmaları Fabrika çalışanları ve aileleri katıldı.
Hoş ve sıcak bir ortamda geçen programda, akşam ezanı ile oruçlar açıldı. İlahi grubunun etkinlik boyunca müzik dinletisi ve ilahilere renklendirdiği programda ayrıca çocuklar için macun ve Osmanlı şerbeti ikramı yapıldı.
Programa katılan vatandaşların oldukça memnun kaldığı organizasyonda konuşma yapan Fabrika Müdürü Ertekin Dikmen, ?Bu tip buluşmalar Fabrika çalışanlarının aidiyet duygusunu güçlendiriyor ve var olan samimi ilişkileri arttırıyor. Şirket olarak en önemli önceliğimiz çalışan sağlığı ve memnuniyetidir. İftar programına katılım sağlayan tüm ilçe yönetici, bürokrat , daire amiri, basın kuruluşu temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum?dedi.