Tarih: 19.01.2017 15:25

28 YILLIK ACIYI HALA YAŞIYORUZ

Facebook Twitter Linked-in

Bir dönem Samsunspor Kulüp başkanlığı görevinde de bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, kazanın 28. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında şunları söyledi: "20 Ocak 1989 tarihinde Malatyaspor ile oynayacağı Türkiye 1. Futbol Ligi müsabakasına giderken Havza İlçemizde trafik kazası geçiren Samsunspor kafilesi´nde, Teknik Direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu ve Mete Adanır ile otobüs şoförü Asım Özkan olay yerinde, futbolcu Zoran Tomi? ise Yugoslavya´da altı ay komada kaldıktan sonra vefat etmişti.
Takımımızın renklerine siyahın eklendiği bu acı günü halen yüreğimizde aynı tazelikle yaşıyoruz, hissediyoruz. Cenab-ı Allah, hiç kimseye bir daha böyle bir acı olaylar yaşatmasın.
 
28 yıl önce yaşanan Samsunumuzu, Türk Spor camiasını ve tüm Türkiye´yi derin bir hüzne boğan bu acı olay da hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah´tan rahmet, yakınlarına, ailesine ve Samsunspor camiasına başsağlığı diliyorum. Kazada kurtulan, bugün hayatta olanlara da uzun ve sağlıklı ömürler temenni ediyorum" dedi.
 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —